Skip Navigation Links

Sevgi Evlerindeki Çocuklara Fahri Konsolos Rende'den Jest

Hatay Barosu Çocuk Hakları Komisyonu, Romanya İskenderun Fahri Konsolosu Faruk Rende’nin katkıları ile İskenderun Sevgi Evlerinde bulunan...

 Sevgi Evlerindeki Çocuklara Fahri Konsolos Rende'den Jest

Gündem   A+a-

 
Hatay Barosu Çocuk Hakları Komisyonu, Romanya İskenderun Fahri Konsolosu Faruk Rende’nin katkıları ile İskenderun Sevgi Evlerinde bulunan çocuklar için Park Forbes avm’nin oyun alanında etkinlik düzenledi.
 
Etkinliğe Hatay Barosu Çocuk Hakları Komisyonundan gönüllü avukatlar Av. Ezgi Gözel, Av. Hüseyin Derin, Av. Selen Ağtaş, Av. Ayşegül Eren ve Romanya İskenderun Fahri Konsolosu Faruk Rende de katıldı.
 
Çocukların gönüllerince doyasıya eğlendiği günde, onlara jest yapan Romanya İskenderun Fahri Konsolosu Faruk Rende'ye teşekkür ettiler. Minik çocukların kalbini kazanan Konsolos Rende, bu tür etkinliklerin sürekli içerisinde olacaklarını belirtti.
 
Hatay Barosu resmi instagram hesabı tarafından yayınlanan mesajda: “Pandemi nedeni ile uzun zamandır herhangi bir etkinlikte bulunamayan çocukların mutluluğuna katkıda bulunan Romanya İskenderun Fahri Konsolosluğuna ve Fahri konsolos sayın Faruk Rende'ye teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verildi.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet