Skip Navigation Links

Deniz ve Güneş Keyfi Palmera Beach’te Bir Başka Güzel…

Ailecek Deniz Keyfi Arsuz Palmera Beach’te…

 Deniz ve Güneş Keyfi Palmera Beach’te Bir Başka Güzel…Web
TV

Arsuz   A+a-

Hatay'ın Arsuz ilçesinde Pirinçlik Dostlar Sitesi karşısında Palmera Beach Club Cafe Restorant'a uğramadan denizin, kumun ve güneşin tadını çıkardığını düşünmeyin…
Koronavirüs kısıtlamalarının ardından insanlar kendilerine ailece gidebilecekleri ve yüzecekleri yer ararken rahat rahat denizin ve kumsalın tadını çıkarabilecekleri Palmera Beach, gördüğü yoğun ilgiden dolayı müşteri memnuniyetini çok önemsiyor.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında hijyen ve mesafeye dikkat ettiklerini belirten Palmera Beach işletmecisi Deniz Kızgın, müşterilerinin işletmeden memnun ayrılmasından oldukça keyifli olduğunu söyledi.
35 yıldır Palmera Beach Club Cafe Restorant'ın işletmeciliğini yapan Deniz Kızgın ve ailesi, aile sıcaklığı ve samimiyeti ortamında işleterek müşterilerini memnun etmeye devam ediyor.
Arsuz'da kaliteli aile plajlarına ihtiyaç olduğunu söyleyen Deniz Kızgın, yerlerinin aile yeri olması sebebiyle damsız kimseyi almadıklarını belirtti.
Palmera Beach Club Cafe Restorant olarak işletme içerisinde şenzloglar, duş, cafe ve resturant barındırdığının altını çizen İşletme ortaklarından Deniz Kızgın, gelen insanların kendilerini evinde gibi hissetmelerini istediklerini söyledi.
İskenderun Arsuz Yolu 10.km'sinde bulunan Palmera Beach işletmecisi Deniz Kızgın, "35 senedir biz aile olarak işletiyoruz. Arsuz'da böyle aile plajlarına ihtiyacımız var. Yerimiz aile yeridir en büyük özelliğimizden biridir, damsız kesinlikle kimseyi almıyoruz. İnsanların ailece girebileceği rahat edebileceği yerler çok önemli. Gelen insanların kendilerini evinde gibi hissetmesini istiyoruz. Onu da başarıyoruz aldığımız olumlu yorumlar bizleri çok mutlu ediyor. İşletmemizde şezlong, duş herşeyden faydalanabiliyorsunuz, bunların yanında kafe ve restaurant bölümümüz de mevcut.
Müşterilerimiz burayı sevdiği için bizleri tercih ediyorlar. Pandemiden dolayı hijyen kurallarına uyarak şezlonglarımız her gün yıkanıp dezenfekte ediliyor. Bu pandemi döneminde insanların sağlıklarına dikkat edip güzel hizmet vermeye çalışıyoruz. Pandemi de insanlar kapalı kaldıkları için sezonun açılmasıyla birlikte bayağı bir yoğunluk ve ilgi oluştu. Beach olarak yoğun günler geçiriyoruz müşterilerimizde son derece memnun. Şehir dışından gelen müşterilerimiz çok oluyor Adana, Gaziantep, Osmaniye, Antakya'dan gelen müşterilerimiz var. Burada bulunan otellerin müşterilerinin çoğu Beach olarak bizi tercih ediyorlar. Hem konum açısından hem temizlik açısından buraya gelen müşteriler istedikleri havayı yakalıyorlar" dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Deniz ve Güneş Keyfi Palmera Beach’te Bir Başka Güzel… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet