Skip Navigation Links

Hayırsever İş Adamlarından Örnek Davranış

Hayırsever iş adamı Nuri Üysen, iş adamı Engin Yeşil ile birlikte Türkiye'de ilk kez şehit ve gazi ailelerine bedelsiz 100 konut yapacaklarını söyledi

Gündem   A+a-

Hayırsever İş Adamlarından Örnek Davranış

İş adamı Nuri Üysen, şehit ve gazi aileleri için 100 konut yapma projesini Yeşil İnşaat'ın sahibi Engin Yeşil ile birlikte gerçekleştireceklerini söyledi.

Hedeflerinin aslında bu yaz mevsiminde anahtarları teslim etmek olduğuna vurgu yapan Üysen bürokratik işlem ve engeller nedeniyle projenin geciktiğini söyledi. Üysen, "Arazinin bedelini ben verecektim. Deniz alayı civarında belediye bir arazi belirledi bizde Beğendik araziyi, 7 bin metre kare bir alandı bende işlemlerin başlamasını istedim belediye milli emlaktan alıp plan değişimi yapıp bize verecek ve çıkacak değeri de ben ödeyecektim. Bu işlemler sürerken bir genelge yayınlandı ve tüm bakanlıklarda arazi satışları durduruldu. Bu tür bürokratik işlemler bizi geciktirdi. Hal böyle olunca bende bir arazi belirleyip ücretini de cebimden ödeyerek bir an önce evleri yapacak firma olan Yeşil İnşaat'a araziyi devretmeye karar verdim" dedi.

Engin Yeşil ile böyle hayırlı bir işe imza atacaklarını söyleyen Üysen, "Türkiye'de ilk olması açısından heyecanlıyım ve mutluyum. İnşallah başka projelerde hayata geçer ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü için evlatlarını şehit vermiş, bu yolda gazi olmuş insanlarımıza bir miktar faydamız olmuş olur. Projenin hızla tamamlanması için bizde yoğunlaştık. En kısa zamanda temeller atılacak ve inşallah 100 şehit ve gazi ailemize konutlarının anahtarlarını bedelsiz teslim edeceğiz" dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet