Skip Navigation Links

Hayat Boyu Öğrenme

Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit başkanlığında Dörtyol Öğretmen Evi Salonunda Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitim Planlaması ve İşbirliği komisyonu topl

Gündem   A+a-

Hayat Boyu Öğrenme

Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit başkanlığında Dörtyol Öğretmen Evi Salonunda Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitim Planlaması ve İşbirliği komisyonu toplantısı yapıldı.

Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit’in başkanlık ettiği toplantıya Karakese Belediye Başkanı Yusuf Soylu, Altınçağ Belediye Başkanı Yaşar Düz, Dörtyol Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof Dr. Ergül Yaşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Asarkaya, göreve yeni başlayan İlçe Emniyet Müdürü Zekayi Altuntaşoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şamil Temiz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Küçük, Dörtyol Öğretmen Evi Müdürü Mücahid Bayar, Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ahmet Karapür, Türkav Dörtyol Şube Başkanı Reşit Taşkın ve İlçedeki Meslek Liselerinin Müdürleri katıldı.

Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit toplantının açılış konuşmasında; “Baş döndürücü bir hızla değişen dünyada yaşıyoruz. Yetenekli iş gücünü bulmanın, işe başlatmanın ve işte kalmasını sağlamanın zorlaştığı bir ortamda uzun vadeli bir insan kaynakları planlaması yapmak, kurumlarımızın hem iş yükünü azaltacak, hem de israfı önlemiş olmak bakımından önemlidir. Bunların yanı sıra iş gücünün verimini ve iş güdümünü en üst noktada tutabilmek için doğru sayıda insana, doğru zamanda, doğru eğitimi verebilmek önem kazınmıştır. Bu konuda Hatay Valiliğimizin bizlere ışık tutacak önemli bir çalışması var. Hatay İl Stratejik İş Gücü Planlaması titizlikle hazırlanmış önemli bir çalışma. Bu çalışmayı tüm arkadaşlarımın çok iyi bir şekilde incelemelerini ve planlamalarını bu plan ışığında yapmalarını tavsiye ediyorum.” dedi.

Dörtyol Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof Dr. Ergül Yaşar, iş sağlığı ve iş güvenliği konusunda açılacak olan kurslara destek olabileceklerini belirtirken Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı önceki dönemlerde açılan hijyen ve sanitasyon kurslarının devam etmesinin yararlı olacağını ve bu alanda eğitime ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.

Dörtyol Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Küçük 2012 - 2013 eğitim öğretim döneminde açmayı planladıkları kurslar hakkında bilgiler verdikten sonra; “Bu kurslarımızın yanı sıra tüm kurum ve kuruluşlarımız ile sanayicilerimizi ziyaret ederek onların görüş ve önerilerini alacağız ve onların da taleplerini dikkate alarak planlamalarımızı yapacağız” dedi.

Toplantı görüş ve önerilerin sunulması ile tamamlandı.

Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL (Hatay)

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet