Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İDÇ Spor G. Osmanpaşa Maçına Hazırlanıyor

Spor toto 2.lig Beyaz grubunda mücadele eden Güney Temsilcisi İskenderun Demir Çelik spor, ligin ilk haftasında İskenderun 5 temmuz stadında oynayacağ

Spor   A+a-

İDÇ Spor G. Osmanpaşa Maçına Hazırlanıyor

Spor toto 2.lig Beyaz grubunda mücadele eden Güney Temsilcisi İskenderun Demir Çelik spor, ligin ilk haftasında İskenderun 5 temmuz stadında oynayacağı Gaziosmanpaşa maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

İsdemir Tesislerinde Teknik Direktörü Haluk Bulgurlu nezaretinde çalışan Kırmızı Lacivertli ekipte tüm futbolcular Gaziosmanpaşa spor maçına odaklanırken Genel Kaptan Kazım Aydın ise her zaman ilk maçlarının zor seçeceği yönünde sporcuları sık sık uyarması dikkat çekti.

Genel Kaptan Kazım Aydın , ‘’ligin ilk haftaları her zaman zor geçmiştir. Gazi Osmanpaşa maçı da zorlu geçecektir. Hafta sonunda 5 temmuz stadında konuk edeceğimiz Gazi Osmanpaşa spor maçında sahadan galibiyetle ayrılıp lige üç puanla başlamayı hedefliyoruz. Bunun için çalışmalarımızı daha ciddi sürdürmeniz gerekmektedir.’’ Dedi

İskenderun Demir çelik spor Teknik Direktörü Haluk Bulgur’lu ligin ilk haftası öncesinde yaptığı açıklamada şunları söyledi.

İyi bir kamp döneminde geçirdik. Kamp yaptığımız süre içerisinde yaptığımız özel karşılaşmalarda 6 galibiyet , 2 beraberlik ve 3 ‘de yenilgi aldık. Bu karşılaşmalarda kamp kadromuzda bulunan tüm futbolcularımıza forma giydirdik. Görev verdiğimiz tüm futbolcularımız lig öncesi forma giyme savaşı vermeleri bizleri sevindirmektedir. Önümüzde zorlu geçeceğini düşündüğümüz Gazi Osmanpaşa spor maçı var. Bizde hazırlıklarımızı bu yönde yapmaktayız. Genç bir kadromuzla galibiyet hedeflemekteyiz. Bunun içinde cefakar taraftarlarımızın desteğine ihtiyacız var’’ dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar