Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Barlas Gerçek Bir Karakartal…

Suna Karakartal, 3 yaşındaki Kızı Derinsu’dan sonra yeniden anne olmanın mutluluğunu yaşadı.

 Barlas Gerçek Bir Karakartal…

Gündem   A+a-

İskenderun’da denizcilik ve kumanya sektörünün başarılı ismi Suna Karakartal, 3 yaşındaki Kızı Derinsu’dan sonra yeniden anne olmanın mutluluğunu yaşadı.
İskenderun Steel Towers’ta faaliyet gösteren Deep Water Ship Supply Co. Gemi acenteliği ve kumanya hizmetleri alanında hizmet veren Suna Karakartal, kız çocuğu Derinsu’dan sonra erkek bebek Barlas’ı kucaklamanın mutluluğunu yaşadı.
Başarılı işkadını Suna Karakartal, oğlu Barlas’ı Palmiye Hastanesi’nde dünyaya getirdi.
Suna Karakartal’ın eşi İskenderun Emniyet Müdürlüğü’nde Yunus Ekibinin başarıl ve sevilen ismi Barış Karakartal, oğlu Barlas’ı kucağına almanın heyecanını yaşadı.
Emniyet Müdürlüğü Yunus Ekibi, Barış Karakartal’a Palmiye Hastanesi’nde ziyaret ederek tebrik etti.
İskenderun Palmiye Hastanesi önünde kalabalık polis ekibini görünce şaşıran vatandaşlar, bebek tebriği ziyareti olduğunu öğrenince başarılı Polis Memuru Barış Karakartal’ı tebrik ettiler.
Bölgede denizcilik ve kumanya sektöründe faaleyet gösteren Deep Water Ship Supply Co. Şirketi sahibi Başarılı İşkadını Suna Karakartal ve eşi Başarılı Polis Memuru Barış Karakartal ile kızları Derinsu’yu tebrik ediyor, dünyaya gözlerini açan Barlas bebeğe sağlıklı uzun ömürler diliyoruz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar