Skip Navigation Links

İGEV’in Eğitim Neferlerinden 8. Gün Haber’e Ziyaret

İGEV Başkanı Harita Mühendisi Mithat Barutçu ile eşi Nezaket Barutçu, 8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar’a nezaket ziyaretinde bulundular.

İGEV’in Eğitim Neferlerinden 8. Gün Haber’e  Ziyaret

Gündem   A+a-

Geçtiğimiz günlerde İGEV’de dönem başkanlığı görevini genel kurulda alan Mithat Barutçu, Türkiye’nin aydınlık geleceği gençlerin eğitimine katkı bulunmanın bir şeref olduğunu söyledi.
Kurulduğu günden bu yana binlerce ihtiyaç sahibi üniversite öğrencisinin eğitimini sorunsuz tamamlamasına karşılıksız burslarıyla katkı sunan İGEV’in bölgenin önemli bir değeri olduğunu hatırlatan Barutçu, “Bayrağı teslim aldığımız günden bu yana, eğitim neferlerimizle yeni bir sürece girdik. Önümüzde uzun, yorucu ve bir o kadar keyifli bir süreç var. Daha önce de görev yaptığımız İGEV’in geleceğine yeniden katkı sunma imkanı sunulduğu için tüm vakıf üyelerimize güvenlerinden dolayı teşekkür ederiz. Yönetim kurulumuzla birlikte tüm eğitim neferlerimizle birlikte bayrağı en üst noktaya taşıyacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.
Bugüne kadar İGEV’de başkanlık ve yönetim kurulu görevlerini layıkıyla yapan tüm eğitim neferlerimize teşekkür ediyor, desteklerini bekliyoruz “ dedi.
İGEV’in eğitim neferlerinden bir çok dönem yönetim kurulunda görev alan Nezaket Barutçu da, geçtiğimiz haftalarda dünyaya gelen kızı Vera için 8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar’ı tebrik ederek, sağlıklı uzun ömürler diledi.
Gökhan Gökpınar da, Barutçu çiftine teşekkür ederek İGEV’nin geçmişten bugüne eğitim neferlerinin omuzlarında en iyi yerlere geldiğini söyledi ve başarılar diledi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet