Skip Navigation Links

İskenderunspor İçin Elimizden Geleni Yapıyoruz

Spor toto 3.lig ekiplerinden İskenderunspor yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Müfit tenniığlu İskenderunspor Genel MenejeriÖmer Baysal ve Teknik s

Spor   A+a-


İskenderunspor İçin Elimizden Geleni Yapıyoruz

Spor toto 3.lig ekiplerinden İskenderunspor yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Müfit tenniığlu İskenderunspor Genel MenejeriÖmer Baysal ve Teknik sorumlu Can Güven İskenderun Gazeteciler cemiyetinde düzenlenen Basın toplantısına katıldı.

Cemiyet binasında Basın açıklaması yapan İskenderunspor basın sözcüsü Müfit tennioğlu biliyorsunuz İskenderunspor ile ilgili tüm gelişmeleri çok yakından takip ettiniz yapılan kongreyle birlikte Güçlü bir yönetim oluşturuldu. Yapılan bu kongrenin arından ise hemen çalışmalara başlandı. Bu konuda gerekli çalışmaları yaparak takımı gider hale getirmeyi başardık bundan sonra da daha isini yapmak için çalışacağız. Tennioğlu “Yönetime geldiğimiz bu kısa zarfında takımdaki eksiklikleri gidermeye öncelik verdik. ve 6 futbolcu ile anlaşma sağladık. Gaziantepspor’dan sol bek Deniz Işık, Gaziantep B.B.spor’dan sağ açık Emre Yavuz ve sağ bek Savaş Doğan, Beşiktaş’tan Ali İhsan Faruk ve Can Kurt, Ankaraspor’dan kaleci Muhammet Şentürk ile anlaşma sağladık. Lisanları da bir iki gün içinde çıkarılacak. Bize Beşiktaş’tan sporcu kazandıran Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba’ya çok teşekkür ediyoruz.

Bu kadar kısa sürede takıma yapılan takviye yeterli mi diye sorarsanız değil ama, yine de iyi bir takım oluşturduğumuza inanıyorum. Şimdi tek beklentimiz İskenderunlu spor severlerin sahaya gelip takımlarına destek vermeleridir. Taraftar desteği bizim için önemlidir” dedi.

Tesisin Tahsisini istiyoruz!

Yeni tesis çalışmasının bir an önce yapılması için ilgili yetkililer ile görüştüğünü de söyleyen Tennioğlu, “Bu işin takipçisiyim! Tesis bizim için çok önemlidir. Takımın sahadaki eğitimi kadar, salonunda görüntüler ile eğitimde çok önemlidir. Bizim böyle bir şansımız olmadığından tesisin bir an önce tamamlanması için ağırlık vereceğiz. Biz yeni yapılacak tesisin kiralama yolu ile uzun vadeli bize tahsis edilmesini istiyoruz” dedi. Tennioğlu, böyle bir imkân olur ise, TFF’nin de masrafın %60’ını karşılama imkânı olabileceğinin altını çizdi.

Yeni sezon öncesi yönetim kurulunun yapmış olduğu toplantısında görev dağılımı yapılarak isimler belli oldu.

Federasyon Görevlileri: Sedat Uysal, Mustafa Baştuğ, Levent Yılmaz, Müfit Tennioğlu, Nevzat Barak

Saha İçinde Girecek Yetkililer: Sedat Uysal, Müfit Tennioğlu, Levent Yılmaz, Ömer Baysal, Soner Kelahmet

Para Toplama Yetkilileri: Sedat Uysal, Mustafa Baştuğ, Nevzat Barak, Müfit Tennioğl

İskenderunspor teknik sorumlu Can güven ise iki hazırlık kampı yaptıklarını ve şu anda diğer takımlarla aynı durumda olmadıklarını ancak buna rağmen tüm futbolcuların sezona hazır olduklarını belirten Güven gece gündüz çalışıyoruz üzerimizde büyük bir sorumluluk var bu konuda çabalarımızın sahaya da yansımasını istiyoruz. Beşiktaş ile oynadığımız maç ta gerçekten iyi mücadele ettik futbolcular bu maça çok iyi hazırlandılar. Bu hafta oynayacağımız hacet tepe maçından mutlaka üç puan almak istiyoruz hedefimiz bu açıklamasını yaptı.

Toplantıda Ayrıca İskenderunspor genel Menajeri Ömer Baysal ise bu güne kadar İskenderunspor’a iki kişi karşılıksız destek vermişlerdir. Biri lyonel Makzume diğeri ise Recep Atakaş bunların ikisi de yıllardır İskenderunspor’un yükünü karşılıksız çekmiştir ve bunları yok sayın insanlar kör olur açıklamasını yaptı.

İskenderunspor İçin Elimizden Geleni Yapıyoruz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet