Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Gençlik Merkezinde Açık Hava Sineması Sezonu Başladı

İskenderun Gençlik Merkezinde geleneksel açık hava sineması sezonu başladı.

İskenderun Gençlik Merkezinde Açık Hava Sineması Sezonu Başladı

İskenderun   A+a-

Sinemadan vazgeçemeyen ama havanın sıcaklığını dert edenlerin imdadına koşan açık hava sinemaları geçen yaz olduğu gibi bu yaz da İskenderun Gençlik Merkezinde gençlerin gözdesi olacak.
 
Dev ekranda ve doğal serin ortamda ilk misafirlerini ağırlayan İskenderun Gençlik Merkezinde sinema izleyen gençler bu güzel anların tadını çıkardılar.
 
Gençlik Merkezinin çim sahasında gerçekleşen açık hava sineması hakkında açıklamada bulunan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet KESKİN şu ifadeleri kullandı;
 
“Geçen yıl olduğu gibi bu yılda uzun bir kapanmanın ardın gençlerimizle istikrarlı bir şekilde sürdürdüğümüz açık hava sinemamızı gençlerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyor ve gençlerin beklenti ve isteklerine elimizden geldiğince cevap vermeye çalışıyoruz. Futbola yoğun ilgisi olan bir grubu ağırladığımız bu sinemamızda yine futbol sevgisiyle yoğrulmuş onlara yol gösterici ve pes etmemeleri gerektiğini aşılayan bir filmi izledik. Onların ilgi alanlarına göre hareket ettiğimiz etkinliklerimiz devam ediyor ve edecek. Bir sonraki açık hava sinemamızı iple çekiyoruz.” Şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar