Skip Navigation Links

Hüseyin Sönmez Oybirliğiyle Güven Tazeledi ..

İskenderun Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.

Hüseyin Sönmez Oybirliğiyle Güven Tazeledi .. Web
TV

Gündem   A+a-

Başkan Hüseyin Sönmez’in güven tazelediği genel kurula, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Hatay Esnaf Odalar Birliği Başkan Vekili Erol Akın ve oda başkanları, Hatay’ın bir çok ilçesinden esnaf kredi kefalet kooperatifi başkanları, Halk Bankası Denizciler Şube Müdürü Bülent Sarıbay ile daha önce Halk Bankası İskenderun Şube Müdürlüğü yapan şimdi Adana’da görev yapan Ekrem Akış, bölge muhtarları ve kooperatif ortakları katıldı.
Başarılarla dolu başkanlık sürecinde yine ortakların verdiği güven oyuyla yeniden seçilen Hüseyin Sönmez başkanlığındaki Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi yönetim kurulunda Murat Topak, Ayhan Dağdeviren, Erhan Çetin, Abidin Çolak yer aldı.
Bölge Birlik Başkan Yardımcısı Nurettin Koyun’un divan başkanlığını yaptığı genel kurulda konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yaptıkları tüm hizmetlerin belediyenin öz kaynaklarıyla yapıldığını belirterek, hiç borçlanma ihtiyacı hissetmediklerini söyledi.
Başkan Tosyalı, Denizciler Mahallesi’ne bir adet kapalı spor salonu ile çok amaçlı salon yapılacağını belirterek, İskenderun’u hakettiği hizmetlerle buluşturmak için çalışmalarının sürdüğüne vurgu yaptı.
Mevcut iki giriş iki çıkış olan İskenderun’un otoban bağlantı yollarıyla dört giriş dört çıkış şeklinde yapılarak şehir içi trafiğinin rahatlatılmasının hedeflendiğini belirten Başkan Tosyalı, yeni stadyum, Ziraat Park, Stadyum yerine yeni millet bahçesi, feyezan kanalı projesi ve daha bir çok projenin halkın hizmetine sunulacağını söyledi.
Mali tablo ve denetim kurulu raporları ile yönetim kurulunun oylandığı genel kurulda, Başkan Hüseyin Sönmez ve yönetim kurulu oy birliğiyle güven tazeledi.
Başkan Hüseyin Sönmez yaptığı teşekkür konuşmasında, kooperatifin esnafların sorunlarının çözümü için var olduğunu belirterek, sıkıntılı dönemlerin sona erdiği bir dönemin başlaması umudunu ifade etti.
Başkan Hüseyin Sönmez, “Kimimizin işyeri uzun süre kapalı kaldı, kimimizin araçlarının tekeri dönmedi ama şükürler olsun başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın olağanüstü çabalarıyla en az zararla atlatmış olduk.
Bu süreçte isteyen tüm esnaflarımıza 25 bin TL’lik pandemi kredisi dağıttık, yine esnaflarımızın durumu göz önüne alınarak geride bıraktığımız 3 yıl içerisinde kredi taksitleri 3 defa ertelendi, ayrıca takipte bulunan esnaflarımızın borçlarının gecikme faizleri Cumhurbaşkanımızın talimatı ile silindi.
Bu süreçte 363 yeni ortak edinerek ortak sayımızı 1333’a çıkarttık yani ilçemizdeki 363 esnafımıza istihdam sağlamış olduk, bununla beraber esnaflarımıza dağıtmış olduğumuz kredi miktarı 76 milyona ulaşmıştır.
Bize plasman sıkıntısı yaşatmayan, sizin adınıza para talep ettiğimizde her zaman gönderen, başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan’a ve TESKOMB genel başkanımız sayın Abdulkadir Akgül’e teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz
Esnaflarımızın kredi durumları ile ilgili bizlere her konuda yardımcı olan Halk Bankası Genel Müdürümüz Osman Arslan’a, Halk Bankası Şube Müdürümüz Sayın Bülent SARIBAY’a ve mesai arkadaşlarına teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” Dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hüseyin Sönmez Oybirliğiyle Güven Tazeledi ..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet