Skip Navigation Links

Türkoğlu'ndan Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Ziyaret

Dörtyol Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Mustafa Marangoz'un Hatay Polis Meslek Yüksekokulu'nda görevlendirilmesinin ardından boşalan Dörtyol İlçe E

Gündem   A+a-

Türkoğlu'ndan Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Ziyaret

Dörtyol Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Mustafa Marangoz'un Hatay Polis Meslek Yüksekokulu'nda görevlendirilmesinin ardından boşalan Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan 4. Sınıf Emniyet Müdürü Zekayi Altuntaşoğlu atandı.

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Zekayi Altuntaşoğlu'nu makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Türkoğlu'nun Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretine, AK Parti Hatay İl Yönetim Kurulu Üyesi Bilgehan Aksoy, AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Av. Abdullah Arıcan, Hatay İl Genel Meclis Üyesi Hasan Uzun, AK Parti Dörtyol İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Âdem Şakır, Av. Burak İzgi, Av. Abdulkadir Tayyar ve İhsan Erdal da birlikte eşlik ettiler.

Samimi bir sohbet havasında geçen ziyaret esnasında Dörtyol'a kurulmakta olan Kent Güvelik Yönetim Sistemi (MOBESE) ile yakın gelecekte yapılması planlanan yeni emniyet müdürlüğü binası da konuşuldu.

Arazi tahsis probleminin aşılması ile birlikte Dörtyol'un modern bir emniyet müdürlüğü binasına kavuşturulması için çalışma yürüttüklerini ifade eden Türkoğlu; 2013 programına bu projenin dâhil edilmesine yönelik de bir gayret içerisinde olduklarını vurguladı.

500 bin TL tutarında olan yeni Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (MOBESE) ile de Dörtyol'da geniş bir alana yayılan polis görev alanının daha rahat bir şekilde kontrolünün sağlanacağını dile getiren Türkoğlu; "MOBESE ile 7/24 gözlenen Dörtyol'da işlenen suçlar karanlıkta kalmayacak ve MOBESE işlenmesi muhtemel suçlar için caydırıcı bir rol oynayacaktır" dedi.

700 metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilen 4 katlı MOBESE binası ile suçların aydınlatılmasına kaynak oluşturulduğunu ifade eden Altuntaşoğlu da, MOBESE'nin Dörtyol'da gerçekleşen olayların çözümüne yönelik geriye dönük kayıtların araştırılarak incelenmesi ve hukuki delillerin temin edilmesinde büyük bir öneme sahip olduğunu dile getirdi.

Altuntaşoğlu'nun deneyimli bir emniyet mensubu olduğunun altını çizen Türkoğlu, özverili gayretleri ile de bölgede terörle mücadele etkin bir rol üstleneceğine inancının tam olduğunu ifade etti.

Türkoğlu'nun ve AK Parti Dörtyol İlçe Teşkilatı'nın ziyaretlerinden büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Altuntaşoğlu, Dörtyol halkının da desteğiyle el ele vererek ilçenin huzuru ve güvenliğinin sağlanması için tüm teşkilat olarak gece gündüz çalışacaklarını belirtti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet