Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Dünyalar Cansu'nun Oldu!

Cansu,hayranı olduğu ve festival konserinde sahne alacak olan Mustafa Ceceli ile konser öncesi buluşarak 6 yıllık hayalini gerçekleştirdi.

Dünyalar Cansu'nun Oldu!

Yaşam   A+a-

 Hatay’ın İskenderun ilçesinde yaşayan Down sendromlu 26 yaşındaki Cansu Karamutlu hayranı olduğu ve festival konserinde sahne alacak olan Mustafa Ceceli ile konser öncesi buluşarak 6 yıllık hayalini gerçekleştirdi.
İskenderun’da yaşayan ve Downlu Cansu Karamutlu’nun hayallerinin gerçekleşmesi için Mustafa Ceceli’ye ulaşan Cansu konser öncesi ünlü sanatçı ile bir araya geldi. Uzun yıllardır Mustafa Ceceli hayranı olan Cansu defalarca sosyal medya aracılığıyla ünlü sanatçıya ulaşmaya çalışsa da başarılı olamamıştı.
 
Hayatının her alanında ünlü sanatçı Mustafa Ceceli’nin şarkılarını dinleyen Down sendromlu Cansu’nun en büyük hayali sanatçıyla tanışmak ve onunla fotoğraf çektirmekti. İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen festival konserlerinde sahne almak üzere kente gelen Mustafa Ceceli ile bir araya gelen Cansu çok heyecanlandı.
 
Ünlü sanatçı Cansu’yu karşıladı ve birbirlerine sarılarak oturup bir süre sohbet etti. Gittiği yerde sanatçının beğenilen şarkılarını çaldırdığını ve büyük hayranı olduğunu anlatan genç kız, çok mutlu olduğunu ifade etti.
Kendisine görüşmek istediği mesajı gelince kabul ettiğini ve çok mutlu olduğunu belirten ünlü sanatçı Ceceli ”Sen her zaman gittiğin yerlerde orkestrayı sustur ve bizim şarkılarımızı çaldırmaya devam et, uygun bir zamanda da birlikte şarkı söyleriz” dedi.
 
PANDEMİ SONRASI İLK KONSER
Pandemi sonrası ilk kez bir konsere çıktığını ifade eden ünlü Sanatçı Mustafa Ceceli, ‘İnşallah son maskeli konser olur’ temennisinde bulunarak, uzun süre sonra böyle bir konsere çıktığı için çok heyecanlı ve mutlu olduğunu sözlerine ekledi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş