Skip Navigation Links

Hatay Vakfı’ndan Kültür Mirası’na Tanıtım Atağı …

Kültür Sanat Muhabirleri Payas ve İskenderun’a hayran kaldı

Hatay Vakfı’ndan Kültür Mirası’na Tanıtım Atağı … Web
TV

Payas   A+a-

 Hatay Vakfı’nın organizasyonuyla Hatay’ın kültür mirasının daha geniş kitlelere ulaştırılması ve tanıtımı amacıyla düzenlediği geziye katılan Kültür Sanat Muhabirleri Derneği üyesi gazeteciler, Antakya, Samandağ ve Arsuz’un ardından Türkiye’nin en önemli kültür miraslarından Payas Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi’nde Belediye Başkanı Bekir Altan’ın misafiri oldular.
Kültür Sanat Muhabirlerinin Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi’ndeki akşam yemeği programına Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu da katıldı.
Hatay Vakfı Başkanı İhsan Aydeğer ve yönetim kurulu eşliğinde Hatay’ın bir çok ilçesinde kültür mirasını yerinde inceleyen Kültür Sanat Muhabirleri, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi ve Payas Sancağı’nın tarihteki önemine ilişkin konuşmasını hayranlık ve ilgiyle dinlediler.
Kültür Sanat Derneği Üyeleri, Hatay Vakfı yönetim kurulunun eşliğinde İskenderun 5 Temmuz Kültür ve Sanat Festivali’ne katıldılar.
İskenderun Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Nadir Ünal ve Mehmet Belen’in eşlik ettiği İskenderun programında, sahil şeridinde yapılan çalışmalar gezdirildi ve ardından Ferhat Göçer konseri izlendi.
 
 
 
Hatay Vakfı’ndan Kültür Mirası’na Tanıtım Atağı …  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet