Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Uygunlar İstikbal’den Görkemli Açılış

Mobilya sektörünün önde gelen markalarından Uygunlar İstikbal Mobilya Mağazası 3. Şubesi hizmete girdi.

 Uygunlar İstikbal’den Görkemli Açılış

Ekonomi   A+a-

Mobilya sektörünün önde gelen markalarından Uygunlar İstikbal Mobilya Mağazası 3. Şubesi hizmete girdi.
Türkiye’nin köklü ve seçkin mobilya markası İstikbal Mobilya Mağazası İskenderun ve bölge halkına daha geniş ürünlerle hizmet vermek amacıyla Uygunlar 3. Şubesini İskenderun İsmet İnönü Mahallesi Doğan Petrol ve Koçtaş Yanı’nda açtı.
Mobilya sektöründe İskenderun ve bölge halkına en iyi hizmeti sunmak için her zaman yenilikleri mağazalarına getirdiklerini belirten Uygunlar İstikbal Mağazaları işletmecisi Sabahattin Uygun, “1957 yılında başlayan marka yapılanmamızın İskenderun Bölgesinde 3. noktamızla hizmette olmanın gururunu yaşıyoruz. 3. mağazasıyla 5 bin metre karede hizmet vermekteyiz. Çukurova bölgesinde 41. nokta, Türkiye geneli 652. noktasıyla 1950’den bu yana Uygunlar Ailesi olarak İskenderun ve bölge halkının hizmetine kendimizi adadık. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.
Yaklaşık bin metrekare olarak dizayn edilen 3. şubeyi açmaktan büyük gurur yaşadıklarını belirten Uygun, açılaşa özel indirimler ve kampanyaları görmek için vatandaşları mağazalarına davet etti.
İstikbal Çukurova Bölge Pazarlama Koordinatörü Kadir Yön ise, “2002 yılından bu yana yola çıktığımız Uygunlar Ailesine çok teşekkür ediyorum. Gerçekten bugüne kadar yaptıkları yatırımlarla ve istihdamla markamıza ve bölgemize ciddi katkı sağladılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.
İskenderun’a yeni bir işyerinin daha faaliyete geçmesi noktasında bir araya geldiklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, “İskenderun ekonomisi çok canlı ve dinamik. İskenderun müteşebbisleri buna inanıyor ve burada işyeri açabiliyor. Allah’a çok şükür ki, İskenderun’umuz cazibe merkezi. İskenderun hem içerden, hem dışarıdan yatırımcıları kabul edebiliyor. Açacağımız bu işyerinin önce Uygunlar Ailesine, sahiplerine, çalışanlarına ve buradan hizmet alan tüm müşterilerine hayırlar getirmesini diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel de yaptığı konuşmada, “Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz bu güzel mağazanın İstikbal ailesine, Uygunlar ailesine, şehrimize ve buradan hizmet alacak hemşerilerimize hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve katılımcılar tarafından kurdelesi kesilerek mağazanın açılışı gerçekleşti.
Hatay ve bölgesinde mağaza zincirlerine bir yenisini daha ekleyen Uygunlar İstikbal 3. Şube mobilya mağazası açılışına, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, AK Parti İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven, HBB Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayisoğlu, Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, İskenderun Kuyumcular ve Saatçılar Başkanı Uğur Fırat, İskenderun Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Ömer Suha Caymaz, İskenderun Kızılay Şube Başkanı Recep Sivri, İskenderun Kasaplar Odası Başkanı Nevzat Sert, İstikbal Çukurova Bölge Pazarlama Koordinatörü Kadir Yön, İstikbal Çukurova Bölge Pazarlama Müdürü İsmail Albayrak, İTSO Vakıf Başkanı Doğan Erten, Uygunlar Grup Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Uygun, Sabahattin Uygun, Hasan Uygun, Sadık Uygun, İbrahim Uygun kardeşlerin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar