Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Dörtyol'da Sosyal Market Açıldı

Dörtyol Kadın Gönüllüler Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Açıldı

Gündem   A+a-

Dörtyol Kadın Gönüllüler Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Açıldı

Cumhuriyet Halk Partili bir gurup kadının öncülüğü ile yaşama geçen Dörtyol Kadın Gönüllüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kurşuncular Pasajında Sosyal Market açtı.

Sosyal Market açılışına CHP Hatay Milletvekilleri Av. Mevlüt Dudu ve Hasan Akgöl, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, CHP Dörtyol İlçe Başkanı Mustafa Kemal İncesu, Demokrat Parti Dörtyol İlçe Başkanı Alaiddin Arslan, Eğitim Sen Dörtyol

Temsilcilik Başkanı Şıhhamit Yüksel, Eğitim İş Dörtyol Temsilcilik Başkanı Halit Çelebi, Kızılay Dörtyol Şube Başkanı Yavuz Kaan Ateş ile çok sayıda bayan ve seçkin davetli katıldı.

Dörtyol Kadın Gönüllüleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Nurfeşen Karaca açılışa iştirak edenlere teşekkür ettiği konuşmasında derneğin birlik ve beraberlik içerisinde ayakta tutulabileceğini ve bağışlarla hizmet vereceğini hatırlatarak hayırsever Dörtyolluların desteklerini istedi.

CHP Milletvekilleri Av. Mevlüt Dudu ve Hasan Akgöl’de yapılan yardımlarda gizlilik esas alınmalı ve kimsenin onuru ve gururu rencide edilmemelidir dedi.

Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin’de ilçede böylesine anlamlı bir görevi yerine getirmek için Dörtyollu bayanların ellerini taşın altına koyma yürekliliğini göstermiş olmalarından duyduğu memnuniyetle, belediye olarak imkanlar ölçüsünde dernek faaliyetlerine katkı sunacaklarını ifade etti.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından konuklara ikramlarda bulunuldu.

Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL (Hatay)

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar