Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Korunmaya Muhtaç Çocuklara Karne Etkinliği

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği, karne etkinliği ile sezonun son etkinliğini gerçekleştirdi.

Gündem   A+a-

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği, karne etkinliği ile sezonun son etkinliğini gerçekleştirdi. 2 No’lu Belediye Çay Bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar veliler ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu etkinlikte çocuklar eğlenme imkânı da buldu.

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’in yoğun gündemi nedeniyle, Özel Kalem Müdürü'nün hazır bulunduğu karne etkinliği samimi bir ortamda gerçekleşti.

Karne etkinliği öncesinde; dernek bünyesindeki çocuklara dernek binasında otuz çift ayakkabı, tişört ve kırtasiye malzemelerini Emekli öğretmen Handan Çanak ve arkadaşları ile 25 çift ayakkabı ile Anneler Derneği Şube Başkanı Dr. Nezihe Elibol, Mehmet Özal çocuklara iç çamaşırı ve çorap armağan ettiler.

Karne etkinliğinde konuşan Başkan Civelek’in Özel Kalem Müdürü Dönmezer, “Geleceğin ümidi çocuklarımızla bu mutlu günde onur duyuyorum. Geleceği umutlu çocuklarımızın başarılarının daimi olmasını temenni ediyoruz. Farklı etkinliklerde de yanınızda olacağız. Derneğin yöneticilerine, velilerimize Başkanımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Dernek olarak bir yılın değerlendirmesini yapan Dernek Başkanı Çakmaklı, “Geleceğimiz olan siz çocuklarımızın daha güzel bir dünyada eğitim görmesi ve yaşaması için dernek olarak her zaman yanınızdayız. Atatürkçülük yolunda, çağdaş bir ülkenin özlemiyle sizleri kucakladık. Ve kucaklamaya devam edeceğiz. Sizler bizim geleceğimiz ve umudumuzsunuz. Sizlerin en iyi şekilde hayata hazırlanması için imkânlarımızı zorlayarak sizler için güzel şeyler yapmaya gayret ediyoruz. Tabi bu çalışmalarımızda en büyük desteğimiz bu kentin hayır seven insanları ve çalışmalarımızda etkinliklerimize katkılar sunan İskenderun Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Derneğimize olan katkı ve desteklerin çığ gibi büyümesini temini ediyoruz” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş