Skip Navigation Links

Hatay Diş Hekimleri Odası Bilimsel Toplantısını Gerçekleştirdi

HATAY DİŞHEKİMLERİ ODASI HAZİRAN AYININ BİLİMSEL TOPLANTISI'NI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Hatay  Diş Hekimleri Odası  Bilimsel Toplantısını  Gerçekleştirdi

Sağlık   A+a-

 Hatay Dişhekimleri Odası yeni Normalleşme Tedbirleri Kapsamında 1,5 yıldır ara verilen yüz yüze bilimsel toplantılarının ilkini başlattı. Bilimsel toplantı, ETK (Euroteknika) İmplant Türkiye Distribütörü Doğa İleri Teknoloji A.Ş. katkılarıyla birlikte Antakya Anemon Otel’de gerçekleştirildi.
 
“26 Haziran 2021 Cumartesi günü" gerçekleştirilen Bilimsel Toplantıya serbest çalışan meslektaşlarımız, ADSM'den ve Dişhekimliği Fakültesi'nden yoğun ilgi göstererek 100’e yakın dişhekimi katıldı.
 
Türkiye’nin saygın ve konusunda uzman olan değerli hocamız, mesleğimizdeki en son bilimsel gelişmeleri ve uygulamaları paylaştı. Eğitim seminerine katılan hocamız Doç. Dr. Pınar MERİÇ, (Ege Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Periodontoloji Anabilim Dalı) “ Cerrahi Endikasyonlarda Biyomateryallere Genel Bakış" ve "Tüm Yönleriyle 3D İmplant Konumu: Bilimsel Güncelleme" konusunda iki oturum olmak üzere sunum yaptı.
 
Sunum sonunda değerli hocamız Doç.Dr. Pınar MERİÇ' e vermiş olduğu eğitim çalışmasına katkılarından dolayı plaket verildi. Daha sonra ETK Doğa İleri Teknoloji A.Ş. firmasına da bilimsel toplantıya sunmuş olduğu katkılarından dolayı teşekkür belgesi verildi.
 
Hatay Dişhekimleri Odası olarak, bilimsel etkinliklerimizi Hatay’ın tüm ilçelerine yayarak devam ettireceğimizi kamuoyuna ve basına saygıyla duyururuz.
 
Dişhekimi Nebil SEYFETTİN
Hatay Dişhekimleri Odası Başkanı
Yönetim Kurulu Adına
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet