Skip Navigation Links

Zafer Kupası Sahibini Buldu

Müsabakalar Belediye’nin Federasyon kriterine uygun sahasında yapıldı

Spor   A+a-

Müsabakalar Belediye’nin Federasyon kriterine uygun sahasında yapıldı

Zafer Kupası Plaj Futbolu Turnuvası Final Müsabakaları ve ödül töreni düzenlendi

İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından düzenlenen Zafer Kupası Plaj Futbolu’nun final müsabakaları ve ödül törenine katıldı.

İskenderun Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen Zafer Kupası Plaj Futbolu Turnuvası, İskenderun Belediyesi Spor Kompleksi Plaj Futbolu Sahası’nda yapıldı.

25 Ağustos tarihinde başlayan turnuva, 30 Ağustos’ta final müsabakaları ile tamamlandı.

Final müsabakasının ardından, ödül töreni düzenlendi.

Herkes İçin Futbol İskenderun Temsilcisi Murat Ünal’ın da hazır bulunduğu törende, spora ve Zafer Kupası Plaj Futbolu’na desteğinden dolayı İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e teşekkür plaketi takdim edildi.

Zafer Kupası Plaj Futbolu Turnuvası’nda ilk üçe girenlere madalya ve kupa, dördüncüye madalya, centilmen takıma kupa, gol kralına kupa, en iyi kaleciye eldiven ve en iyi oyuncuya kupa verilirken, turnuvaya katkı sunanlara plaketle teşekkür edildi.

Birinci olan takıma ödüllerini Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in verdiği törende, emeği geçen antrenörlere günün anısına madalya verildi.

Sporcuları başarısından dolayı kutlayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenler ve sporcular ile birlikte günün anısına fotoğraf çekildi.

‘Herşey İskenderun için’

Törende yaptığı konuşmasında, futbolda iyi oynayanın kazanacağını belirten İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Turnuvaya katılan 8 takımı da gönülden kutluyorum. Önemli olan hepiniz birbirinizle, plaj futboluyla daha iyi tanıştınız. İçinizden milli takıma giden oldu. Milli takımda İskenderun’u temsil edecek. Hepinizi kutluyorum. Başarınızın devamını diliyorum” dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 90. yıldönümünde turnuvanın tamamlandığını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde emperyalist ülkelere karşı kazanılan büyük zaferin mazlum ülkelere örnek olduğunu söyledi.

Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen ASKF Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik’e, HİF İskenderun Temsilcisi Murat Ünal’a, hakemlere, katkı sunanlara ve turnuvaya katılan gençlere teşekkür eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Böyle güzelliği her zaman devam ettireceğiz. Her türlü spor olanakları sağlayacağız. Rauf Denktaş Buz Pateni ve Tenis Kortlarını hizmete açacağız. Sizleri oraya da bekliyoruz. Daha çok spor tesisleri hizmete açağız. Her şey İskenderun için” diye konuştu.

Hatay ASKF Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik de yaptığı konuşmasında, turnuvanın 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına denk getirildiğini belirterek, “Belediye Başkanımıza yaptığı katkılardan dolayı sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

30 Ağustos Zafer Kupası Plaj Futbolu’nda İskenderun Lagos birinci, Deniz Spor ikinci, Fair Play üçüncü, Güney TV ise dördüncü oldu.

Federasyon kriterlerine uygun olarak yapılan, plaj voleybolü de oynanabilen İskenderun Belediyesi Spor Kompleksi Plaj Futbolu Sahasında düzenlenen turnuvaya, 12 kişilik 8 takım olmak üzere toplam 96 kişi katıldı.

Turnuvada, yarı final öncesi takımlara tekne turu da düzenlendi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet