Skip Navigation Links

Başkan Bolat İskenderun’luların Gönlünü Fethetti

Altyapı ve Tesisleşme Çalışmaları Son Hız Devam Ediyor…

Başkan Bolat İskenderun’luların Gönlünü Fethetti

Spor   A+a-

Burası 5 Temmuz Burada Küfür Yok !
Bölgemizin Tüm Çocukları Bizim Değerimizdir …
 
8.Gün Haber Web Tv Sahibi Gazeteci Gökhan Gökpınar’ın sunduğu 8gunhaber sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan Spor Özel programına katılan İskenderun Spor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hakan BOLAT, taraftarlardan, devlet adamlarına kadar herkese seslenerek destek istedi.
Altyapı ve tesisleşme konusunda Avrupa’da bir çok kulübü model olarak takip ettiklerini belirten Başkan Hakan Bolat, İskenderunspor’un en büyük eksiğinin altyapı, tesisleşme ve birlik-beraberlik olduğuna vurgu yaptı.
İskenderunspor A.Ş Başkanlığıyla birlikte siyasete hazırlandığı yönünde çıkan dedikodulara da yanıt veren Hakan Bolat, kesinlikle siyaset düşüncesinin olmadığına dikkat çekerek noktayı koydu.
Bölgenin çocuklarına büyük önem verdiklerini belirten Başkan Bolat, Hatay’ın heryerinden gençleri futbola kazandırmak ve önlerini açmak için çalışacaklarının altını çizdi.
Spor Özel programında bir çok konuya değinen İskenderun Spor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hakan BOLAT, Hatay'ın birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğinin altını çizerek bu birlikteliğin Hatay'a önemli kazanımlar sağlayacağını söyledi.
Konuşmasına şöyle devam eden Başkan Bolat, "Köstek olmaya gerek yok Hatayspor'un İskenderunspor'a, İskenderunspor'un Hatayspor'a, Kırıkhanspor'un Hatayspor'a hepimizin bir birmize ihtiyacı var. Hatay'da futbolun birleşmesi için elimden gelen herşeyi yapacağım. Bu sene Hatayspor'un maçlarını da seyretmeye gideceğim. Burada Hatay ne kadar birlik olursa Hatay o kadar başarılı olur. Hatayspor'la İskenderunspor yarın süper ligde olsa Hatay geneli kazanacak." dedi.
Geldiği günden beri taraftarların gönlünde taht kuran İskenderunspor A.Ş. Kulüp Başkanı Hakan Bolat, taraftarlara da seslenerek bu seneki sloganlarının hazır olduğunu söyleyerek şöyle dedi, "Bu sene taraftarlara bir sloganımız var "Burası 5 Temmuz Burada Küfür Yok" küçük büyük herkesi aile olarak maçlar seyircili oynandığı takdirde hepsini bekliyoruz.
İskenderun ve Hatay artık futbol şehri, insanlar futbolla sevinmek istiyor. İskenderunlular da bu sevinmeden mahrum kaldılar İnşallah biz de elimizden gelenin en iyisini onlar için yaparız."
Son olarak İskenderunspor için herkesin elinin taşın altına koyması gerektiğini hatırlatan Başkan Bolat, "Bizim kuracağımız futbol akademisine U19, U17, U15 takımına lütfen destek olsunlar. Bütün devlet adamlarına ve İskenderunlulara rica ediyorum. Kuracağımız bu futbol akademisi en az 50-60 yıl belki de 100 yıl sağlam taşlarla kurulu olacaktır." dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet