Skip Navigation Links

Asaş Spor Yeni Sezona Merhaba Dedi.

2012-2013 futbol sezonunda Hatay süper Amatör liginde mücadele edecek olan İskenderun Temsilcisi Asaş spor yapılan görkemli açılışın ardından lige Mer

Spor   A+a-

Kulübün yeni adı Asaş spor 1972 oldu.

Asaş Spor Yeni Sezona Merhaba Dedi.

2012-2013 futbol sezonunda Hatay süper Amatör liginde mücadele edecek olan İskenderun Temsilcisi Asaş spor yapılan görkemli açılışın ardından lige Merhaba dedi. İskenderun 5 temmuz dış sahasında futbolcuları Asaş spor yönetimi aynı zamanda top çalışması yapan İlk süper Amatör takımı oldu.

Yeni Sezon öncesi açılış törenine katılan Asaş spor kulüp Başkanı Zeki Göçmen , başta teknik heyet olmak üzere tüm futbolcuları tebrik ederek başarılar diledi.

ASAŞ SPOR 1972 BEKİR ARABULAN’A EMANET

Asaş Spor 1972 kulüp Başkanı Zeki Göçmen kulübün kurulmasından bu yana çeşitli görevlerde bulunan ve aynı zamanda da alt yapı koordinatörü olan Bekir Arabulan’ı Teknik Direktörlüğüne , geçen sezonlarda takım kaptanlığı yapan Ali Özdemir’i de teknik direktör yardımcılığına getirildiğini söyledi. Bu arada 1972 rakamının neden eklendiği sorusu üzerine Kulüp Başkanı Zeki Göçmen , Asaş filitre sanayi 1972 yılında kurulmuştur.

Fabrikamızın 40.yılı nedeniyle bu değişikliği uygun bulduk dedi.

ASAŞ SPOR 1972 ALTINKAYA SPOR’A MİSAFİR OLACAK

Yapılan törenin ardından çalışmalara başlayacak. olan Asaş spor 1972, ligin ilk haftasında 1. Ekim Çarşamba günü saat 16:00 da Altınkaya spor ile deplasmanda karşılaşacak. Asaş spor 1972 ‘nin diğer takımları U-19 23 Eylülde 5 Temmuz dış sahasında Dörtyol Belediye spor ile , U-17 takımıda 15 Eylül cumartesi günü Erzin Belediye Spor ile karşılaşacak.

ARABULAN:’’ İYİ BİR TAKIM YAPTIK’’

Asaş spor 1972 Teknik Direktörü Bekir Arabulan , önümüzdeki futbol sezonunda süper amatör ligi u-19 ile u-17 olmak üzere 3 takımla mücadele edeceğiz. Bölgemiz takımlarında deneyimli futbolcuları renklerimize bağlayarak iyi bir takım yaptık dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet