Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bu Kampta Ne Var?

'Bu Kampta Yanlış Bir Şeyler Varsa Adını Sığınmacı Kampı Koymayın'

Gündem   A+a-

"Bu Kampta Yanlış Bir Şeyler Varsa Adını Sığınmacı Kampı Koymayın"

CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, Apaydın Kampı'yla ilgili "Bu kampta yanlış bir şeyler varsa adını sığınmacı kampı koymayın o zaman, adını değiştirin" dedi.

Chp Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, Apaydın Kampı'yla ilgili "Bu kampta ne var- Bu kampta yanlış bir şeyler varsa adını sığınmacı kampı koymayın o zaman, adını değiştirin" dedi.

Akgöl, Chp Hatay milletvekilleri Mehmet Ali Edipoğlu, Refik Eryılmaz, ilçe ve belde belediye başkanlarıyla bir kafede düzenlediği basın toplantısında, Suriye'deki olayları değerlendirdi.

Gündemde yanlış dış politika sonucu cereyan eden bir Suriye konusunun bulunduğunu öne süren Akgöl, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz'in dün Suriye konusuyla ilgili çok talihsiz bir açıklama yaptığını savundu.

Hatay başta olmak üzere çok büyük bir huzursuzluğun bulunduğunu iddia eden Akgöl, "Bu huzursuzluğu kimse inkar edemez.İnsanlarımız üçüncü sınıf vatandaş haline geldi" diye konuştu.

Chp milletvekillerinin Apaydın Kampı'na alınmaması konusunda da açıklamalarda bulunan Akgöl, "Bu kampta ne var- Bu kampta yanlış bir şeyler varsa adını sığınmacı kampı koymayın o zaman, adını değiştirin" ifadelerini kullandı.

Chp Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz da yanlış Suriye politikasından dolayı bölgenin hem ekonomik hem de sosyal anlamda ciddi sıkıntılarla karşı karşıya bulunduğunu savundu.

Hatay'ın birlik, beraberlik ve barış anlamında dünyaya örnek olan bir il olduğunu vurgulayan Eryılmaz, bu barış ortamının bozulmaması için herkese büyük görev düştüğünü söyledi.

Bölgede ciddi bir oyun oynandığını iddia eden Eryılmaz, dini, mezhebi, inancı, siyasi düşüncesi, etnik kökeni ne olursa olsun kimsenin ölmesini istemediklerini kaydetti.

Chp Milletvekili Mehmet Ali Edipoğlu ise Tbmm'nin tatile girdiği dönemde yoğun bir şekilde çalışma yaptıklarını, milletvekillerinin Türkiye'yi karış karış gezdiğini kaydetti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar