Skip Navigation Links

Üzüm Festivalinde Halk Murat Başaran'la Coşacak

Hassa- Hacılar Köyü Yardımlaşama ve Dayanışma Derneği ile Ardıçlı Belediyesi’nin ortaklaşa gerçekleştirmiş olduğu “ÜZÜM FESTİVALİ” t

Magazin   A+a-

Hacılar Köyü Üzüm Fesivali Hazırlıkları Tüm Hızıyla Devam Ediyor.

Hassa- Hacılar Köyü Yardımlaşama ve Dayanışma Derneği ile Ardıçlı Belediyesi’nin ortaklaşa gerçekleştirmiş olduğu “ÜZÜM FESTİVALİ” tüm hızıyla devam ediyor.

Bu yıl 5.si gerçekleştirilecek olan v 3 1,2 Eylül tarihlerinde yapılacak iki gün sürecek olan Üzüm Festivalinde program oldukça yoğun geçmesi bekleniyor.

Üzüm Festivaliyle ilgili bir açıklama yapan Ardıçlı Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu şunları belirti.

“Bu yıl 5. Sini gerçekleştireceğimiz Üzüm Festivalini Hacılar Köyü Yardımlaşama ve Dayanışma Derneği ile Ardıçlı Belediyemiz ile müşterek yapmaktayız. Gurbetteki vatandaşlarımızın sıla özlemini gidermek ve Hacılar köylülerini kaynaştırmak amacıyla yaptığımız bu etkinliğe bütün halkımızı davet ediyorum .”dedi.

Cumartesi Ardıçlı Beldesi’nde motorsiklet sürücülerinin bilinçlenmesi amacıyla kask dağıtımı ve kortej yürüyüşüyle başlayacak olan etkinlik,Hassa genelini kapsayacak sünnet şöleni,ikindi üzeri uçurtma şenliği ,akşam Murat Başaran konseriyle devam edecek.

Etkinliğin ikinci günü Ülkemizde ün salmış Kırıkhan dişçiliğinin merkezi olan Tarihi Hacılar Köyü İlköğretim Okulu’nda başlayacak. Protokol konuşmaları, en iyi üzüm yetiştiricisinin seçilmesi,pekmez köpüğü ikramı ve yemek programının ardından köy gezisiyle “Üzüm Festivali sona erecek.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet