Skip Navigation Links

Hayırsever Naciye Düzen teyzemiz hayatını kaybetti...

İskenderun'da yaptırdığı 2 okulla gönüllerde taht kuran Naciye Düzen hayatını kaybederek sevenlerini ve öğrencileri derin üzüntüye boğdu.

 Hayırsever Naciye Düzen teyzemiz hayatını kaybetti...

Yaşam   A+a-

 
İskenderun'da yaptırdığı 2 okulla gönüllerde taht kuran Naciye Düzen hayatını kaybederek sevenlerini ve öğrencileri derin üzüntüye boğdu. Tüm birikimlerini satarak ve üstüne bir de kredi çekerek İskenderun'da Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu ve Naciye Suna Oktay Tekin İlkokulu'nu yaptırarak eğitime bağışlayan Naciye nine, eğitim ve hayırseverlik camiasında çok özel bir konuma sahipti. Son olarak geçtiğimiz yıl Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un İskenderun ziyaretinde özel ilgi gösterdiği, Bakan Selçuk'un tebrik edip elini öptüğü Naciye nine, bu okullardan mezun olan tüm öğrencilerin kendi evlatları olduğunu belirtmişti. Vefat haberini alan okul idarecileri, veliler, öğrenciler derin üzüntüye boğuldu.
Merhume Naciye teyzemizin cenazesinin bugün Cuma namazına müteakip Nihal Atakaş Camii'nden kaldırılarak, Karaağaç Asri Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi.
Merhume Naciye teyzemize yüce Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine, eğitim camiasına sabır ve başsağlığı diliyoruz.
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet