Skip Navigation Links

İskenderunspor Hak Ettiği Yere Gelecek

Spor toto 3.lig temsilcimizi İskenderunspor Çarşamba Günü İstanbul’da Beşiktaş ile özel bir maç yapacak.

Spor   A+a-


İskenderunspor Hak Ettiği Yere Gelecek

Spor toto 3.lig temsilcimizi İskenderunspor Çarşamba Günü İstanbul’da Beşiktaş ile özel bir maç yapacak.

Bir zamanlar İsmini Başarılarla Türkiye ye duyuran İskenderunspor büyük başarılara imza atmak için yeniden temelini sağlam kurmaya başladı.

İskenderunspor yönetim kurulu üyesi ve Basın sözcüsü Müfit tennioğlu yaptığı açıklamasında İskenderunspor şu anda bolu kampında çalışmalarını sürdürüyor. Yaptığı özel hazırlık maçlarıyla da takımın eksiklikleri görülüyor. Çarşamba günü ise İstanbul da Beşiktaş ile hazırlık maçı yapılacak bu konuda İskenderuspor’a her zaman değer veren Samet hocamızın emekleri büyük yapmış olduğu bu çabalardan dolayı Aybaba ya teşekkür ediyorum.

İskenderunspor futbol takımı da Beşiktaş gibi bir takımla hazırlık maçı yapacak gerçekten bu bizim için çok önemli futbolcularımızın kendilerine olan güveni artacak. Ve iskenderunsporun ismini herkes duyacak açıklaması yaptı.

Çarşamba günü saat 18;00 de Ümraniye nevzat demir tesislerinde gerçekleştirilecek olan maçın güzel geçmesini diledi.

Futbolcularımız kamp yaparken bizlerde burada tesislerin hazırlıklarını bitirmek üzereyiz. Belediye başkanı ve yardımcılarıyla görüşüyoruz yapılacak olan tesislerin projelerini takip ediyorum. Ve şu anda kullanılan tesisin de daha iyi bir duruma gelmesi için çalışıyoruz dedi.

 

 

 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet