Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kızılay Gurur Duyulacak İşler Yapıyor …

Bu Ekip Her Zaman İhtiyaç Sahiplerinin Yanında…

Kızılay Gurur Duyulacak İşler Yapıyor … Web
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Kızılay gurur duyulacak işlere imza atıyor. Her geçen gün kendini yenileyen, imkanları zorlayarak yeni hizmetleri vermeye başlayan İskenderun Kızılay, yemek dağıtımı, gıda, giyim, temizlik maddesi hizmetlerine ihtiyaç sahiplerinin özel gün ve gecelerde giyebilecekleri abiye kıyafetler ve damatlık da vermeye başladı.
İskenderun Pınarbaşı Caddesi’nde 5 katlı binada üniversite öğrencilerine kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, 24 saat sıcak su, sessiz ders çalışma ortamı ve daha bir çok imkan sunan İskenderun Kızılay, Başkan Recep Sivri, yönetim kurulu ve kadrolu ve gönüllü çalışanlarıyla ‘İmkansız’ sözcüğünün geçersiz olduğunu ispatlayan hizmetleri sunuyor.
Başkan Recep Sivri, Yönetim Kurulu Üyeleri Yüksel Cirdi, Nevzat Sert, Ahmet Keskin, Veysel Bağış, Mehmet Dikilitaş, Oğuzhan Sivri ve çalışanlar Sevilay Toktaş (Bulutlu) , Ertuğrul Boşça, Hüseyin Emre Dağlı, Seden İlhan, Aynur Telli, vicdani rahatlıkları, huzurlu ve mutlu olmalarını sağlayan tüm bu hizmetlerin halkla bütünleşmesi ise binlerce mutlu, huzurlu Kızılay’ın şefkatini sonuna kadar hisseden ihtiyaç sahiplerinin duası olarak geri dönüyor.
Bölgede yaşanan tüm doğal afetlerde üzerine düşen sorumluluğu Cavid 19 salgın sürecinin ilk günlerinden itibaren, Belen, İskenderun ve Arsuz’da çıkan orman yangını felaketlerinde de sürekli sahada olan İskenderun Kızılay, toplumun herkesimine dokunan adımları atarken, bağışçılarının da gururlanmasına vesile oluyor.
Gıda, giyim, temizlik maddesi, kurban ve nakdi yardımlarının gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasından mutlu ve memnun olan hayırseverler, Başkan Recep Sivri ve yönetim kurulu ile çalışanlara her zaman teşekkür ediyorlar.
İskenderun Kızılay’ın verdiği hizmetleri kısaca özetleyen Başkan Recep Sivri, hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında köprü vazifesi kurarken, yardımların her zaman doğru adreslere ulaşmasında oldukça hassas olduklarını söyledi.
Mutfağı, yemekhanesi, yurt odaları, gıda ve giyim malzemelerinin depolandığı alanlardaki titizlik oldukça dikkat çekerken, çalışanlar her konuda dikkatli ve titiz davranıyor, yardım almak için gelen ihtiyaç sahiplerini bağrına basıyor ve gönülleri fethediyorlar.
Yurt başta olmak üzere tüm hizmetleri rakamlarla ortaya koyan Recep Sivri şöyle konuştu;
Kızılay butik 4426 kişiye 22853 parça
A101 kartı ( 250tl ) 230 kişiye
A101 kartı (400tl ) 30 kişiye
A101 kartı ( 600tl ) 75 kişiye
İsdemir gıda kartı ( 200tl ) 300 kişiye
Nakdi Yardım ( 500tl ) 589 kişiye
Hijyen Kiti ( Torba ) 611 kişiye 1782 adet
Temizlik malzemesi 35 okula 1782 adet
Kitap 371 adet 2 okula
Konserve 273 kişiye 782 adet
Gıda kolisi 102 kişiye 104 adet
Oyuncak 2 koli T tipi cezaevine
Ekmek arası kavurma ayran 3750 kişiye
Dışarıya dağıtılan yemek 30900 kişiye
Ramazanda dağıtılan yemek sayısı 74100 kişiye
Ramazanda dağıtılan ekmek sayısı 37050 adet
Temel İhtiyaç malzemesi 26 kişiye 76 adet “
Başkan Recep Sivri, yönetim kurulu ve çalışanlar başta olmak üzere, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ile Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya, tüm sivil toplum kuruluşları ile hayırseverlere teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kızılay Gurur Duyulacak İşler Yapıyor …  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar