Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Akşener'in Hatay Ziyareti Büyük İlgi Gördü

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir dizi ziyarette bulunmak üzere hava yoluyla geldiği Hatay'da sevgi ile karşılandı.

 Akşener'in Hatay Ziyareti Büyük İlgi Gördü

Politika   A+a-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir dizi ziyarette bulunmak üzere hava yoluyla geldiği Hatay'da sevgi ile karşılandı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde esnafı ziyaret etti. Esnafı dinledi, esnaflardan çok şey öğrendiğini belirten Akşener Hatay ziyaretinde partililerinin ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Havaalanında yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan Akşener'e İl Başkanı Şefik Çirkin, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, milletvekilleri, siyasi parti ilçe başkanları ve teşkilat üyeleri çiçeklerle karşıladılar. Akşener ve beraberindekiler ilk olarak konvoy halinde Kırıkhan ilçesine gitti. Akşener'e burada İYİ Parti milletvekilleri Nuri Okutan, Lütfü Türkkan, Koray Aydın ve Mehmet Arslan ile CHP milletvekilleri İsmet Tokdemir ve Serkan Topal eşlik etti.İlçede esnafla sohbet eden Akşener, sıkıntılarını Mecliste dile getireceğini ifade etti. Defne ilçesindede esnaf ziyareti gerçekleştiren Akşener Hatay Büyük Şehir Belediyesinide ziyaret ederk burada Başkan Lütfü Savaşla görüştü. Belediye çıkışı Mehteranın marşları ile uğurlanan Akşener Antakya köprü başında künefeci esnafını ardından Hatay medeniyetler sofrasını ziyaret etti. Özellikle esnaflar tarafından büyük ilgi ve memnuniyetle karşılanan Akşener için zaman zaman Cumhurbaşkanı Akşener sloganları atıldı.
“İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ziyareti büyük ilgi gördü "
İYİ Partinin kuruluş sürecinden bu yana içerisinde yer alan Av Serhat Tabanca Genel Başkan Akşener'in ziyaretini değerlendirerk söz konusu ziyaretin tarihi nitelikte olduğuna vurgu yaptı. Serhat Tabanca " Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener Hatay’ın büyük teveccühü ile karşılandı, bu teveccüh iktidarın ayak sesleridir, halk kavga istemiyor, çözüm istiyor, kendi derdi ile dertlenen bir lider istiyor. Genel Başkanımız Sn. Akşener uzun süredir yollarda, halka kulak veriyor, dertlerini hem sahada hemde grup toplantılarında gündeme taşıyor, çözüm arıyor, işte ihtiyaç duyulan anlayış budur. Bu bir İyi parti vizyonu ve yönetim şekildir" Dedi
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar