Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hacıahmetli Muhtarı İsmail Kıra’dan İddialara Belgeli Yanıt !

Arsuz Hacıahmetli Muhtarı İsmail Kıra, mahalle sakini Naci Keskin’in medyada yer alan iddialarına belgelerle cevap verdi.

 Hacıahmetli Muhtarı İsmail Kıra’dan İddialara Belgeli Yanıt !Web
TV

Arsuz   A+a-

 Muhtar İsmail Kıra, arazinin satışı ile ilgili duyurunun internet ortamında, adliyede ve daha bir çok mecrada ilana çıktığını belirterek, elindeki belgelerle de ispatladı.
Naci Keskin’in iddialarına bir çok açıdan da yanıt veren İsmail Kıra, mahkeme sürecinin çok yönlü devam ettiğine vurgu yaparak, sözlü beyanlarla değil belgelerle ispatlı bir şekilde hukuk karşısında hesap sormak için adalete başvurduğunu söyledi.
 
Arsuz Hacıahmetli Muhtarı İsmail Kıra’nın Avukatı Mehmet Gezer aracılığıyla yaptığı açıklama şöyle :
 
 
 
ARSUZ HACIAHMETLİ MAHALLESİ MUHTARINDAN AÇIKLAMA
 
Hacı Ahmetli Mahallesi muhtarı İsmail KIRA hakkında 31.05.2021 Tarihli 8. Gün Haber İnternet ve Tv. İle Bazı Yayın Organlarında , Aynı Mahalle Sakinlerinden Naci Keskin ‘İn Gerçeğe Aykırı İtham ve İftiralarla Dolu İddialarına Karşı Aşağıdaki Şekilde Açıklama Yapmayı Zaruri Görmüştür.
 
 
2014 yılı Muhtarlık seçiminden bu yana aksi görüşe sahip ve devamlı karşıtım olan Mahalle halkımdan NACİ KESKİN ve ailesi , beni mahalle halkına, eş ve dosta kötüleme, beni ve muhtarlık makamımın itibarımı zedeleme adına, her fırsatı kendine göre değerlendirerek ve gerçekleri saptırarak kullanmak istemiş olup son iddiaları da bu meyanda gerçeğe aykırı ve iftiralarla doludur . Şöyle ki;
1-İddia konusu Hacıahmetli Köyü sınırları dahilinde bulunan 96 nolu parselsin ½ Mülkiyetinin sahibiyim.
2- Bu kez yine aynı 96 nolu parselin diğer ½ sinin , Mahkeme kararı ile satılacağını bana gönderilen ilanla öğrendim . , Satış memurluğunun bana gönderdiği ilanları USULÜNE UYGUN olarak , mahalle muhtarlığında , Mahallemiz Süper marketinde , BİR AY süre ile ASKIDA tuttum. Keza Satış memurluğunun Arsuz Belediye’sinde sesli ANONS yolu ile ve yazılı metnini ,aynı zamanda İskenderun Belediyesinde de ilan ettirdiğini , Ayrıca İNTERNET YOLU ile ( esatis.uyap.gov.tr ) adresinde ve Adliye İlan tanhtasında da yayınlattığını Avukatımın dosyayı tetkikinden sonra öğrendim. Kısaca İlanlarda Benim veya satış memurunun bir kusuru ve eksiği bulunmamaktadır . Merak edenler İskenderun Sulh Hukuk Satış 2021/1 E sayılı dosyayı inceleyebilirler .
3- İddia edildiği gibi İhalede usulsüzlük ve fesat karıştırılmamış mahkeme gözetiminde çok kişinin katılımı ile satış gerçekleştirilmiştir . İhale kesinleştikten sonra buna ikna olmayan NACİ KESKİN , benim adımın da bulunduğu 7 kişi hakkında suç duyurusunda bulunmuşsa da , Şimdiye kadar C. Savcılığı bir suç unsuru ve eksiklik görmemiştir .
 
4-Diğer taraftan , Naci KESKİN , BU TAŞINMAZIN YARISINDA yıllardır kiracı bulunduğunu ve emek ettiğini . birinci derecede hak sahibi olduğu beyanı da doğru olmayıp Malsahibi Vasisi Kadriye ŞAHBUDAK Arsuz Jandarma karakol Komutanına beyanında , Naci Keskin ‘in 7 senedir KİRA vermediğini Zorla bu yeri işgal ettiğini , Bu kişilerden de şikayetçi olduğunu beyan etmiştir . Böyle işgalci bir kişinin kanuni üstün bir hakkı veya birinci derecede hak sahibi olduğu söylenebilir mi ?
Ayrıca Maydanoz ‘un yarısını ,mısır ekmek için kendisinın sürmüş olduğunu ve işgale devam etmek istediğini kendi eklediği resimden de anlaşılmaktadır .
 
SONUÇ OLARAK : Naci Keskin ‘in siyasi karşıtlığı 2014 yılı muhtarlık seçiminden beri devam etmekte olup , iftira ve yalan haberlerle , her vesile ile beni ve muhtarlığımı küçük düşürmeye ve itibarsızlaştırmaya ÇALIŞMAKTA olup , Bu nedenle de NACİ KESKİN ve ailesi hakkında 17.05,2021 ve 19.05.2021 tarihlerinde Benim tarafımdan İskenderun Cumhuriyet Baş savcılığına tehdit ,hakaret ve iftiralardan dolayı iki adet suç duyurum bulunmaktadır . Sorgulama devam etmektedir .
Önemle belirtmek isterim ki, İftiracı Naci Keskin Benim Muhtarlığımı sorgulayamaz . Ben çevrede Seçkin ve başarılı Muhtarlardan birisiyim. Bu nedenle iki dönemdir Kaymakamlık nezdinde Muhtarlar temsilcisi olarak görev yapmaktayım . Köy halkım benim ne
-2-
 
 
kadar başarılı ve fedakar olduğumu bilmekte ve son seçimde % 78 oyla seçilmiş bulunduğum benim ispatımdır . Kamu oyunun bilgisine saygı ile arz ederim.
Arsuz Hacıahmetli Muhtarı
İsmail KIRA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Hacıahmetli Muhtarı İsmail Kıra’dan İddialara Belgeli Yanıt ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş