Skip Navigation Links

Noterlik Belen'e Hayırlı Olsun

'Sen İste Belen' sloganıyla yola çıkan gecesini gündüzüne katıp çalışan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen halkına müjde verdi.

 Noterlik Belen'e Hayırlı Olsun

Gündem   A+a-

 
"Sen İste Belen" sloganıyla yola çıkan gecesini gündüzüne katıp çalışan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen halkına müjde verdi.
Belen'de yokluğu hissedilen ve sürekli noter işlemleri için Km'lerce yol giden Belenliler, artık bu hizmeti Belen'de alabilecekler. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, noterlik hizmetinin hayırlı olmasını dileyerek, Cumhur İttifakı Milletvekilleri Abdulkadir Özel ve Lütfi Kaşıkçı'ya teşekkür etti. Başkan İbrahim Gül yaptığı paylaşımda, "İlçemizde yine güzel bir çalışmaya imza atarak Belenimizde Noterlik Hizmetinin bugün itibariyle verilmesinin, mutluluğunu yaşıyoruz.
Kıymetli vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diler, bu hizmetin ilçemizde verilmesine vesile olan Cumhur İttifakı Milletvekillerimiz Sayın Abdulkadir Özel ve Lütfi Kaşıkçı'ya, huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ederim." dedi
 
 
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet