Skip Navigation Links

'Halkmızın Can Güvenliği İçin Canla Başla Çalışacağız'

İskenderun Emniyet Müdürlüğü Görevine Atanan Kamil Yıldızkaya'ya Gazetecilerden Hayırlı Olsun Ziyareti

Medya   A+a-

Gaziantep’te Terör Operasyonlarıyla Ünlenen İskenderun Emniyet Müdürü Yıldızkaya “Halkımızın Güvenliği İçin Canla Başla Çalışacağız”
İskenderun Emniyet Müdürlüğü görevine atanan terörle mücadele uzmanı Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya kendisini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunan basın mensupları aracılığıyla birlik beraberlik mesajları verdi. İskenderun’da görev yapan gazeteciler göreve yeni başlayan İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya’yı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
“Polis Basından Ayrı Düşünülemez!”İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Şehmus Aslan başkanlığında gerçekleşen ziyarette, basın mensupları kendilerini tanıttılar. İskenderun’da basının ciddi bir gücünün olduğunu belirten İGC Başkanı Şehmus Aslan, “Görevinizde başarılar diliyoruz. Sonuç itibari ile iç içe çalışacağız. Sorunların çözüm noktasında birlikte hareket edeceğiz. İskenderun’da ciddi bir potansiyele sahibiz. 10 tane günlük gazetemiz, 2 tane yerel kanalımız, 2 haber portalımız ve 1 radyomuz mevcuttur. Bu günden itibaren sizinle uyum içerisinde çalışacağımızdan şüpheniz olmasın. Bizlerde kamu görevi yapıyoruz” diye konuştu.

“Beraber Çalışacağız”
Gaziantep ilinden İskenderun’a atanan ve terör mücadele konusunda uzman olan Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya, “İskenderun’da ciddi anlamda bir basın gücü olduğunu göreve başladığım anda fark ettim. Geldiğim yerde basın mensupları ile olan diyaloglarım yeterince iyiydi. Bizim basın mensupları ile aramızda husumet olması gibi bir şey söz konusu olamaz. Basın bizim elimiz ayağımız. Zaman zaman elbette birlikte hareket edeceğiz. Geldiğim Gaziantep ilinde terörle mücadele kısmında görev aldığım için, şu anda yeni yeni birimlerle tanışma ve onların sıkıntıları ile ilgilenme sürecine başladım. İnşallah halkımıza el birliği içerisinde yardımcı olmaya çalışacağız. Halkımızın huzur ve güveni için canla başla çalışacağız, En az basında bizim kadar kamu hizmeti vermektedir” diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet