Skip Navigation Links

CEZA İNFAZ KURUMLARINA KİTAP BAĞIŞI!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri İçin Kitap Bağışı Kampanyası” törenine katıl

CEZA İNFAZ KURUMLARINA KİTAP BAĞIŞI!

Gündem   A+a-

 İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri İçin Kitap Bağışı Kampanyası” törenine katıldı.
 
Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında imzalanmış olan “Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkelerinde Kütüphane Kurulmasına İlişkin İş Birliği Protokolü” kapsamında ülke genelinde eş zamanlı olarak icra edilen “Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri İçin Kitap Bağış Kampanyası” Adalet Bakanı Abdulhamit Gül tarafından yapılan ilk kitap bağışı ile başlatıldı.
 
İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol’un koordinesinde İskenderun Adliyesi’nde “Ceza İnfaz Kurumları Kütüphaneleri İçin Kitap Bağışı Kampanyası” gerçekleştirildi.
Programa; Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra, Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, Hatay Barosu Temsilcisi Av. Şükran Düzen, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Kıdemli Binbaşı Oğuz Emre Çiçek, Jandarma Komutanı Binbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök ve adli/idari erkan, ilgili/yetkili kurum amirleri ile basın mensupları davetliler katıldı.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet