Skip Navigation Links

Hacıahmetli Muhtarından Tepki Çeken Uygulama

Arsuz Hacıahmetli Muhtarı İsmail Kıra, Naci Keskin’in uzun yıllardır ekip biçerken kirasını ödediği araziyi usule aykırı bir şekilde aldı mı?

 Hacıahmetli Muhtarından Tepki Çeken UygulamaWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Hacıahmetli Muhtarından Tepki Çeken Uygulama
 
Arsuz Hacıahmetli Muhtarı İsmail Kıra, Naci Keskin’in uzun yıllardır ekip biçerken kirasını ödediği araziyi usule aykırı bir şekilde aldı mı?
Muhtar İsmail Kıra, mahkeme kararı ile kısıtlanan Ali Derviş Şahbudak’a ait arazinin satışı söz konusu olduğunda, yıllardır ekip biçen ve kirasını ödeyen Naci Keskin’e bilgi vermeden usule aykırı bir şekilde arazinin ihalesini yaparak satın aldı mı?
İsmail Kıra, muhtarlık makamını da kullanarak arazinin satışı söz konusu olduğunda (Uzun yıllardır kirasını ödeyerek ekip biçmesi nedeniyle) birinci derece hak sahibi olan Naci Keskin’den habersiz bir şekilde arazinin ihalesini yapması kanunlara uygun mudur?
İsmail Kıra, usule aykırı bir şekilde ihaleyi yaptıktan ve araziyi istediği şekilde satışını gerçekleştirdikten sonra arazide ekili maydanoz tohumu alınmadan sürmesi ne kadar ahlaki ve vicdanidir ?
Arsuz Hacıahmetli’de yaşanan bu olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı’na müvekkili Naci Keskin adına suç duyurusunda bulunan Avukat Mehmet Derin şu açıklamayı yaptı ;
 
Hacıahmetli muhtarı İsmail Kıra hakkında, mahkeme kararı ile kısıtlanan Ali Derviş Şahbudak'a ait Arsuz ilçesi Hacıahmetli köyü 96 parsel sayılı taşınmazının ihalesinde bir kısım usulsüzlükler yaptığı iddia olunmuştur. Söz konusu iddialar üzerine mahalle muhtarı İsmail Kıra hakkında İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatılmıştır.
Söz konusu taşınmazı yıllardır kullanan Naci Keskin, taşınmazı kullanılabilir hale getiren imalatlarda bulunmuş ve taşınmaza iyileştirmeler yapmıştır. Bu nedenle satılması halinde taşınmazı satın almak istemekte iken, mahalle muhtarı İsmail Kıra muhtarlık makamını da kullanarak ihale ile satışa çıkarılan taşınmazın satış ilanını usulüne uygun ilan yapmadan, taşınmazın zilyedi olan Naci Keskin'e haber vermeden taşınmazın kendisine satışının sağladığı iddia olunmaktadır.
Taşınmazın kendisine satışını sağlayan muhtar İsmail Kıra, Naci Keskin'in taşınmazda ekili bulunan maydanozlarını da tohumlarını dahi alma fırsatı vermeden söktüğü iddia olunmaktadır.
 Hacıahmetli Muhtarından Tepki Çeken Uygulama videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet