Skip Navigation Links

İskenderun Gazetesi 63 yaşında..

Gazetenin birinci sayfasının yer aldığı pastayı Kaymakam Cengiz Horozoğlu ve İskenderun Gazetesi imtiyaz sahibi Rızkullah Terbiyeli kesti.

Medya   A+a-

Yayın hayatını 63 yıldır sürdüren İskenderun Gazetesi yıldönümünü Kaymakam, Belediye Başkanı, siyasi Parti İlçe Başkanları ve basın mensuplarıyla birlikte Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezinde düzenlenen törenle kutladı.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezindeki törene Kaymakam Cengiz Horozoğlu, Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, CHP ve Ak Parti İlçe Başkanları partililer ve basın mensupları ilgi gösterdi. Gazetenin birinci sayfasının yer aldığı pastayı Kaymakam Cengiz Horozoğlu ve İskenderun Gazetesi imtiyaz sahibi Rızkullah Terbiyeli kesti.
Kaymakam Cengiz Horozoğlu İskenderun’da kurulan ilk gazetelerden İskenderun Gazetesinin kurucusu Suphi Levent’i rahmetle andıklarını belirterek göreve başladığı günden buyana İskenderun Gazetesi’nin haberlerinden faydalandığını söyledi.
Belediye Başkanı Yusuf Civelek de, İskenderun Gazetesi’nin kentte kurulan ilk gazetelerden biri olduğunu, zor bir meslek olan gazeteciliği 63 yıldır bugünlere getirip devam ettiren ekibe teşekkür ettiğini ifade etti.
Gazetenin imtiyaz sahibi Rızkullah Terbiyeli de, 63 yıldır gazetelerinin aralıksız yayın hayatını sürdürdüğünü, her zaman İskenderun ve Türkiye menfaati için mücadele verdiklerini, bu ilkelerden şaşmadan yayın hayatını sürdüreceklerini vurguladı.
Deniz Nakliyeciler Derneği Başkanı Mahmut Zeytinoğlu da 63. yılını kutlayan İskenderun Gazetesinin imtiyaz sahibi Rızkullah Terbiyeli’ye plaket sundu.
Konuklara İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi bahçesinde pasta ve içecek ikramı yapıldı.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan da, yaptığı yazılı açıklama ile gazetenin 63. yıldönümünü katladı. İGC Başkanı Şehmus Aslan, günlük olarak yayımlanan İskenderun Gazetesi kuruluşu’nun 63’ncü yıldönümünü kutladığını belirterek “Gazetenin İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyeli başta olmak üzere, gazete çalışanları ve bugüne kadar emeği geçen tüm arkadaşlarımızı kutlar yayım hayatında başarılarının devamını dileriz” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet