Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yerli ve Milli Markasıyla Baştuğ 43’ncü Sırada

Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu açıklandı.

Yerli ve Milli Markasıyla Baştuğ 43’ncü Sırada

Ekonomi   A+a-

İstanbul Sanayi Odası (İSO)’nun 2020 yılı verilerine göre ilan ettiği Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında, her yıl yatırımları, üretim ve ihracattaki başarılarıyla gurur vesilesi olan Baştuğ Metalurji Sanayi A.Ş. bir önceki seneye gere 4 sıra birden yükselerek 43’ncü sırada yer aldı.
Çelik sektöründeki tüm olumsuzluklara, Dünya piyasalarındaki dalgalanmalara rağmen 4 sıra birden yükselen Baştuğ Metalurji, 4 milyar 599 milyon üretimden satış net cirosuyla önemli bir başarıya imza attı.
Türkiye’de cari açığı kapatmaya yönelik özellikle iç piyasada talebi yoğun olan deprem çeliğini hem iç piyasaya verip hem de onlarca ülkeye ihracat yaparak Türk Bayrağı’nı gururla dalgalandıran Baştuğ Metalurji, yerli ve milli yatırım hedefleriyle de dikkat çekiyor.
Baştuğ Metalurji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin sanayi hamlesini yerli ve milli yatırımlarla daha büyük hedeflere ulaştırmak için verdiğimiz mücadeleden alnımızın akıyla çıkmış olmaktan mutlu ve gururluyuz.
Yerli ve milli bir marka olan Baştuğ’un onlarca ülkede tercih edilen bir ürün olması için çalışan, üreten, yeni ürünlerin geliştirilmesi için ARGE çalışmalarını yapan tüm Baştuğ ailesi bireylerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Türkiye’nin yerli ve milli yatırım hedeflerine uygun olarak yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz “ dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş