Skip Navigation Links

Hatay Yaşam Gazetesi 1. yaş gününü kutladı.

İskenderun'da Bir yıl önce kurulan Hatay Yaşam Gazetesi 1. kuruluş yıl dönümünü Yelken Kulübünde düzenlenen muhteşem bir geceyle kutladı.

Medya   A+a-

İskenderun Basın camiasında uzun yıllar çeşitli gazetelerde çalışan Sadullah Aslan’ın bir yıl önce kurduğu Hatay Yaşam Gazetesi kuruluşun birinci yıl dönümünde İskenderun’un başarılı iş adamları ve bürokratları bir araya geldi. Seçkin bir davetli topluluğunun katılım gösterdiği geceye İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozoğlu Belen Kaymakamı Mehmet Öz Cumhuriyet Baş Savcısı Mustafa Alper AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar siyasi partilerin ilçe Başkanları çevre belde belediye Başkanları iş adamları gazeteciler ve davetliler katıldılar. Gecenin açılışın konuşmasını yapan Hatay Yaşam Gazetesi Haber Müdürü Sabriye Sönmez yerel basının zor şartlar altında görev yaptığına dikkat çekerek amaçlarının İskenderun’da başarılı iş adamları bürokratlar’ı halkla tanıştırmak ve doğru dürüst yayın anlayışıyla İskenderun’a ve Türkiye’ye hizmet etmek olduğunu söyledi.

1.jpg" />Ardından bir konuşma yapan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan ise bir gazete kurmanın çok kolay ama o gazeteyi yaşatmanın çok zor olduğunu söyledi. Aslan İskenderun Basınının Türkiye’nin en güçlü yerel basını olduğuna dikkat çekerek kentin kalkınmasında ve sorunların çözüm noktasında bu güne kadar aldığı sorumluluğu başarıyla yerine getiren gazetecilerin bu görevi bundan sonrada başarıyla devam ettireceklerini bu anlamda Hatay Yaşam Gazetesininde 1. kuruluş yıl dönümünü kutladığını ifade etti. Son olarak söz alan İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozoğlu ise basın kuruluşlarının yıl dönümlerini kutlamanın çok anlamlı olduğuna dikkat çekerek “İskenderunun bir çok yönüyle gurur duyuyoruz, sanayisiyle, tarımıyla, turizmiyle İskenderun bir çok yönüyle gurur duyduğumuz bir kent bende burada kaymakam olmaktan gurur duyuyorum. Fakat İskenderun’un bu özelliklerinin dışında basının güçlü kaliteli ve sayının fazla olması gurur duyduğumuz özelliklerden bir tanesi.

İskenderun Basın Merkezi ve basın mensuplarıyla Türkiye’de örnek gösterilecek yerlerden biridir bunu hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Basın mensuplarımız her gün çok ciddi bir mücadele vermektedir. Bu ortak mücadelenin birincisi habere ulaşma ikincisi haberi ulaştırma mücadelesidir gerçekten bunlar çok ciddi mücadelelerdir. Hatay Yaşam gazetesinin ayrı bir özelliği ise kurulduğu günden bu yana yöneticilerimizin başarılı sanayicilerimizin iş adamlarımızın hayatlarını mercek altına alması ve bu yaşamları genç kuşaklara örnek olarak göstermesidir. Bu mücadelesinden dolayı ben Hatay Yaşam gazetesine başarılar diliyorum.” Şeklinde konuştu. Gecede Hatay Yaşam Gazetesine desteklerinden dolayı İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozoğluna ve bazı iş adamlarına plaket taktim edildi. Yerel sanatçı Eylem’in sahne aldığı gecede davetliler canlı müzik eşliğinde Hatay Yaşam Gazetesinin 1. kuruluş yıl dönümünü kutladılar.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet