Skip Navigation Links

5 TEMMUZ İSKENDERUN SPOR HER KOŞULDA BAL LİGİNE KATILIYOR

5 Temmuz İskenderun Sportif Direktör Seyfi Kesik, Türkiye Futbol Federasyonu’nun 11.05.2021 tarihli “BAL müsabakaları yeni bir statü ve gruplandırma

5 TEMMUZ İSKENDERUN SPOR HER KOŞULDA BAL LİGİNE KATILIYOR

Spor   A+a-

 5 Temmuz İskenderun Sportif Direktör Seyfi Kesik, Türkiye Futbol Federasyonu’nun 11.05.2021 tarihli “BAL müsabakaları yeni bir statü ve gruplandırma ile oynanacak” adı altında yaptığı duyuru hakkında konuştu.
 
Kesik, “Yönetim Kurulumuz 2020-2021 futbol sezonunun planlanan tarihlerde başlayacağını öngörerek hazırlıklarını yapmış, kulübümüz pandemi nedeniyle sürekli ağırlaşan şartlar altında çalışmalarına ara vermeksizin devam etmektedir” dedi.
 
Sportif Direktör Seyfi Kesik, “Bugün gelinen süreçte Lige katılım kararı Kulüplerin insiyatifine bırakılmıştır. Göreve geldiğimiz ilk gün “Kulübü bir yere taşımak değil, oyuncuyu bir yere taşımak olan” olan ilkemizi vazgeçmeden devam ettirmekteyiz. Oynanmayan her sezonun bu çocukların hayatından çalınan gelecekleri olduğunu herkesin bilmesi gerekmektedir. Hızlandırılmış olarak oynanacağı bildirilen 2020-2021 BAL ligi müsabakalarına şartlar ne olursa olsun her koşulda Lige katılacağımızı bildirir, 5 Temmuz İskenderunspor olarak İskenderun’a layık bir şekilde ligde mücadele vereceğiz. Bizlere bu imkanı sağlayan “Formaya Değil İnsana, İnsanların Geleceğine Yatırım Yapan” Belediye Başkanımız ve Onursal Başkanımız M. Fatih Tosyalı’ya teşekkür ederiz” dedi.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet