Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Güven Petrol 7/24 Hizmetinizde

İskenderun Prime Mall AVM'nin köşesinde daha önce faaliyet gösteren Güven petrol yeni sahipleriyle birlikte açılış gerçekleştirdi.

Güven Petrol 7/24 Hizmetinizde Web
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Prime mall AVM'nin köşesinde daha önce faaliyet gösteren Güven petrol yeni sahipleriyle birlikte açılış gerçekleştirdi.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'nın yaptığı açılışta, Güven petrol istasyonun hayırlara vesile olmasını dileyerek İskenderun'a verdiği bu değerden dolayı işyeri sahibi Mustafa Durmaz'a teşekkür ederek kurdaleyi kesti. 24 Saat hizmet verecek olan Güven Petrol istasyonu, akaryakıt dışında market ve oto yıkama hizmetini de vatandaşlara sunarak kolaylık sağlayacak. Güven Petrol akaryakıt istasyonun sahibi Mustafa Durmaz, "Daha önce petrol olarak faaliyet gösteren bu yeri alarak vatandaşlara kaliteli ve üst düzey bir hizmet sunmayı planlıyoruz. Akaryakıt dışında oto yıkama yerimiz ve marketimiz mevcut. Vatandaşlara kaliteli ve daha iyi hizmet verebilmek adına 7/24 açığız herkesi bekleriz" dedi. MDZ Enerji İnşaat A.Ş. olarakta faaliyet gösteren Mustafa Durmaz, yol yapımı ve asfalt işinde de kendini kanıtlamış olarak karşımıza çıkıyor.
Kurdale kesiminin ardından açılış için dualarla koç kesimi gerçekleşti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Güven Petrol 7/24 Hizmetinizde  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar