Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Rektör Depçi'ye Nezaket Ziyareti

HBB Başkanı Lütfü Savaş ve HBB İskenderun Bölge Sorumlusu Taygun Cantürk,İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’yi makamında ziyaret etti.

Rektör Depçi'ye Nezaket Ziyareti

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve Hatay Büyükşehir İskenderun Bölge Sorumlusu Taygun Cantürk, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’yi makamında ziyaret etti.
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci 18 Mayıs Salı günü Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve Hatay Büyükşehir İskenderun Bölge Sorumlusu Taygun Cantürk’ü ağırladı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş, geçtiğimiz Eylül ayında Rektörlük görevine başlayan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’ye görevinin hayırlı olması dileklerinde bulundu.
İSTE Rektörlük makamında gerçekleşen ziyaret karşılıklı sohbet ortamında geçti. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci kısa bir değerlendirmede bulunarak “Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin üniversitemize sundukları katkılardan ve desteklerden dolayı kurumum ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a ve İskenderun Bölge Sorumlusu Taygun Cantürk’e nazik ziyaretleri için de teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar