Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Meslek odalarından İGC'ye ziyaret

İnşaat Mühendisleri, Elektrik Mühendisleri, Mimarlar Odası ve Makine Mühendisleri Odası temsilcileri, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezini

Medya   A+a-

İnşaat Mühendisleri, Elektrik Mühendisleri, Mimarlar Odası ve Makine Mühendisleri Odası temsilcileri, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezini ziyaret ettiler.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan, tüm odaların temsilcileriyle uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek “Sivil toplum kuruluşları kent sorunlarının çözümünde üzerine düşeni yapmaya çalışıyor. Biz de tüm güzellikleri kamuoyuna yansıtma noktasında görevimizi yapıyoruz” dedi.
Oda temsilcilikleri adına konuşan Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Nazım Culha ise, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin yönetimine hayırlı olsun dileğinde bulunmak istediklerini ifade ederek “Aslında bu geç kalınmış bir ziyaret, ama olsun. Gönüllerimiz her zaman bir. Yerel basın İskenderun’da çok güçlü. İskenderun özel bir yer olduğu için basınında çok özel fonksiyonu var” diye konuştu.
Ziyarete İnşaat Mühendisleri Şube Başkanı Bülent Seküçoğlu, Makine Mühendisleri Odası Şube Başkanı Ayhan Karan ve diğer oda temsilcileri de hazır bulundu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş