Skip Navigation Links

İskenderun FK Umutlu Döndü

Turuncu Mavililer deplasmanda avantaj elde ederek kentine mutlu dönüyor...

İskenderun FK Umutlu Döndü

Spor   A+a-

 Turuncu Mavililer deplasmanda avantaj elde ederek kentine mutlu dönüyor...
FETHİYE SPOR 1 İSKENDERUN FK 1
Misli.Com 3. Liginde Play-Off müsabakalarında yarı final oynayan Akdeniz temsilcisi İskenderun Futbol Kulübü, Fethiye ilçe stadında yapılan karşılaşmada 1-1 berabere kalarak kentine mutlu dönüyor.
Fethiye ilçe stadında oynanan ve Yasin Kol, Cem Özbay ile Mehmet Akıncık'ın yönettiği karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımın geliştirdikleri ataklarda gol çıkmayınca 0-0 berabere sonuçlandı.
Müsabakanın ikinci yarısında rakibine oranla daha da güzel futbol sergileyen Akdeniz temsilcisi İskenderun Futbol Kulübü, müsabakanın 61. dakikasında Abdurrahman Kuyucu'nun golü ile Fethiye Spor karşısında 1-0 öne geçti.
Kendi evine galibiyetle dönnmeyi arzulayan İskenderun Futbol kulübü müsabakanın 76. dakikasında Fethiye Spor'lu Anıl Arıcıoğlu'nun golüne engel olamadı.
Müsabakanın kalan dakikalarında Turuncu Mavili ekip İskenderun Futbol kulübü rakibi Fethiye Spor karşısında baskılı oyununu sürdürmesine rağmen, gol yollarında başarılı olamayınca karşılıklı gelen gollerle 1-1 berabere kaldı.
Karşılaşmada ev sahibi Fethiye Spor'dan Alihan Tunçer ile Cemal Şener, İskenderun Futbol Kulübünde de Recep Metin ile Fadıl Kocaoğlu sarı kart gördü.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet