Skip Navigation Links

İskenderun'un değişmeyen tek ziyaret noktası: İGC..

. Duvarlarda asılı Atatürk resimlerine atıfta bulunarak, İskenderunlu gazetecilere hayranlığını dile getirdi ve yönetim kurulunu da Başkan Şehmus Asla

Medya   A+a-

Halkın Yükselişi Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk, İskenderun’a bağlı Karaağaç Beldesi’nde belediye başkan adayı İnşaat Mühendisi Hasan Eker’e destek vermek için İskenderun’a geldi.
İskenderun’a gelen tüm siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları genel başkanlarının ziyaret etmeden ve gazetecilerle bir araya gelmeden gitmedikleri tek nokta İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, bu kez de Türk siyaset tarihinde yeni bir çığır açan aydınlık fikirleriyle meşhur Halkın Yükselişi Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk’ü ağırladı.
İskenderun Alevi Kültürü’nü Araştırma Derneği (Akad)’ı ziyaretinde yönetim kurulu ve inanç önderleriyle görüştükten sonra İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Yaşar Nuri Öztürk, gezdiği basın merkezine hayran kaldı. Duvarlarda asılı Atatürk resimlerine atıfta bulunarak, İskenderunlu gazetecilere hayranlığını dile getirdi ve yönetim kurulunu da Başkan Şehmus Aslan’ın şahsında kutladı.
Türkiye siyaset tarihinde tüm illerde teşkilatlanma sürecini en kısa sürüde tamamlayan tek partinin Halkın Yükselişi Partisi olduğuna dikkat çeken Yaşar Nuri Öztürk, “Bazı büyük illerde partinin prestijini arttırmak için aday çıkarırken, bazı küçük yerlerde de kazanması yüksek ihtimal adaylarla yola çıktık. “ dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet