Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Belen İmam Hatip Ortaokulu'ndan Örnek Davranış

Belen İmam Hatip Ortaokulu Ailesinden İhtiyaç sahibi ailelere Ramazan Kumanyası yardımı.

Belen İmam Hatip Ortaokulu'ndan Örnek DavranışWeb
TV

Belen   A+a-

Belen İmam Hatip Ortaokulu, öğretmen , öğrenci ve velileriyle her yıl Ramazan ayına özel, bir o kadar da güzel bir çalışmaya imza atarak ihtiyaç sahibi ailelerin gönüllerine dokunuyorlar.
Belen İmam Hatip Ortaokulu, öğretmenleri, öğrencileri, velileri ve hizmetlileri Ramazan aylarında geleneksel hale getirdikleri Ramazan kumanyası etkinliğine, canla başla çalışarak maddi ve manevi destek oldular. Belen İmam Hatip Ortaokulunda daha önce öğretmenlik yapmış ama gönül bağını kopartmayan öğretmenler de Ramazan kumanyasına katkıda bulundular.
Aşkla, muhabbetle hazırlanan 55 adet Ramazan Yardım kolisi, gönüllere dokunmak niyetiyle ve gayreti ile ihtiyaç sahibi ailelere ulaştı.
Belen İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mevlüt ODUNCU, Okulunda gelenekselleşmiş olan Ramazan Kumanyasi etkinliğinin, birlik beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma bilincini artırdığını dile getirdi. Ögrencilerininin yardımlaşma değerini bu şekilde yaparak yaşayarak öğrenmelerinden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Müdür Mevlüt ODUNCU bu hayra ortak olan herkese sevgi ve şükranlarını sundu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Belen İmam Hatip Ortaokulu'ndan Örnek Davranış videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar