Skip Navigation Links

Hatay’da tam kapanma (!) yoğunluğu

Hatay’ın Antakya ilçesine bağlı çevreyolunda tam kapanma kapsamı içinde öğle saatlerinde yaşanan trafik araç sürücülerini bezdirdi.

Hatay’da tam kapanma (!) yoğunluğu  Web
TV

Gündem   A+a-

 Hatay’ın Antakya ilçesine bağlı çevreyolunda tam kapanma kapsamı içinde öğle saatlerinde yaşanan trafik araç sürücülerini bezdirdi. Tüm ülke genelinde uygulanan tam kapanma uygulamasının trafiği rahatlatması beklenirken, özellikle de öğle vaktinde oluşan trafik, “Bu nasıl tam kapanma?” sorusunu akıllara getirdi. Vatandaşlar, araçlarında uzun süre yolun açılmasını beklerken sıcaktan bunalıp fenalaşan vatandaşların da olduğu ilçede trafikte kısa süreli gerginlikler de yaşandı. Kentin birçok noktasında güvenlik güçlerince uygulama noktaları oluşturulurken, izin belgesi olmayanlara ceza kesildi. Ancak kesilen cezalara rağmen vatandaşlar araçlarıyla kendilerini dışarı atmaktan da geri durmadılar.
VATANDAŞLAR DURUMA İSYAN ETTİ
Duruma isyan eden bir vatandaş, “Bu trafik normal gün olsa bir şey değil, ancak sokağa çıkma yasağının olduğu günde olması herkesi şaşırttı. Araçların içinde baygınlık geçirenler oldu. Denetimlerin daha seri şekilde yapılması lazım yoksa bu düğüm uzun süre çözülmez. Burası hastaneye giden yol, Allah korusun birisinin yakını hasta olsa trafik açılamayacak. Bu soruna etkin bir çözüm getirilmeli” ifadelerini kullandı.
Görüntüler sosyal medyada da "Bu nasıl tam kapanma" etiketiyle tartışmalara neden oldu.
Hatay’da tam kapanma (!) yoğunluğu   videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet