Skip Navigation Links

İskenderun.org 6 yaşında

Dört arkadaşın bir araya gelerek kurdukları haber portalı iskenderun.org 6. yaşına girmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyor.

Medya   A+a-

Dört arkadaşın bir araya gelerek kurdukları haber portalı iskenderun.org 6. yaşına girmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyor.

İskenderun’da elektronik (İnternet) gazeteciliğin ilki, öncüsü olarak 22 Ekim 2004 tarihinde Ufuk Aktuğ, Halit Sapmaz, İdris Aydoğan ile birlikte yayın hayatına başladı. İlk olmanın avantaj ve dezavantajlarını yaşayarak internetin yaygın olmadığı bir dönemde gazeteciliği elektronik ortama taşıyarak, başladığı günden buyana doğru haberciliğinden ödün vermeden, insanlara haber alma, kendini ifade etme, sorunları direkt muhataplarına taşıma özgürlüğünü kullandıran haber portalı bugün kuruluşunun 6. yılına girdi.
Haber ve teknik kadrosuyla birlikte gönül birliği yaparak çıktıkları bu yolda geçen beş yıllık süreçte 80’i aşkın ülkenden günlük tekil 5 bini aşkın ziyaretçinin buluştuğu, kucaklaştığı, kendisinden bir şeyler bulduğu, en önemlisi de güven duyduğu platform haline geldi.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan ve yönetim kurulu üyeleri 6. kuruluş yıldönümünde haber portalının kurucularını ziyaret etti. Başkan Aslan “Beşinci yılını bitirip 6. yılına giren İskenderun’a ve İskenderunlulara bugüne kadar olduğu gibi dürüst ve tarafsız çizgisini sürdüreceğine olan inancımız ile Haber Portalı’na nice başarılı yıllar diliyoruz” şeklinde konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ekibin başarılı lideri Ufuk Aktuğ ise “arkadaşlarımıza dostlarımıza ağabeylerimize yazarlarımıza teşekkür ediyorum. 22 Yıllık mesleki tecrübe ile onurlu bir çizgi çizerek güçlü dinamik gazetecilik örneği vermeye çalıştık .22 yılın beş yılını haber portalımız da bölgemizin sesi olmayı görev bildik. Bu uğurda geçen beş yıl onur ve gurur verici bir süre oldu. Yeri geldi gündem yarattık yeri geldi gündemdeki konulara tartışma yarattık. Bizleri tıklayarak haberlerimizi okuyarak destek veren okuyucularımıza köşe yazarlarıyla destek olan yazarlarımıza teşekkür ediyorum”şeklinde konuştu. Yazı işleri Müdürü Halit Sapmaz ise bölgedeki ilk haber sitesi olmanın avantajlarını ve dez avantajlarını birlikte yaşadıklarının altını çizerek “ İnsanların haber alma özgürlüğüne katkıda bulunmak için çalıştık ilk olmanın avantajları ve dezavantajlarını yaşadık. Şimdilerde günlük tekil beş bini bulan ziyaretçi sayımız var sitemize giren herkes kendisinden bir şeyler buluyor güzel işler yaptık bu güzellikleri yaşatmaya devam edeceğiz. Bize destek veren okurlarımıza köşe yazarlarımıza herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet