Skip Navigation Links

SAM Medikal 17 Gün Açık Olacak

Tam kapanma ile ilgili bir çok sektöre muafiyet getirildi. O iş kollarından biri de medikal malzeme satışı yapan işyerleri.

 SAM Medikal 17 Gün Açık Olacak

Sağlık   A+a-

Özellikle Covid 19 salgınıyla mücadelede oksijen ve buhar tedavisi başta olmak üzere, bir çok önemli medikal malzemeyi almak için medikal firmalara gitmek zorunda kaldık.
Medikal malzeme işletmelerinin bu nedenle kısıtlamalardan muaf tutulmaları sağlanırken, İskenderun’da Gelişim Hastanesi Otoparkı karşısında ve Palmiye Hastanesi karşısında hizmet veren SAM Medikal gün boyu hizmet vereceğini açıkladı.
Kısıtlamalarda hastaların ihtiyaç duyacağı tüm medikal malzemelerin, buhar makinaları, oksjien cihazlar, oksijen tüpü, kandaki oksjien miktarını ölçen oksimetre başta olmak üzere, ortopedi grubu ürünleri, tansiyon aleti ve ateş ölçer ve daha bir çok ihtiyacı duyulan sarf malzemeleri ürünlerinin stoklarında bulunduğunu belirten SAM Medikal Sahibi Samet Çamkes, 05362091201 - 0326 6183399 nolu telefonlardan ürün tedariği veya bilgi desteği alınabileceğini söyledi.
En iyi markalar ve her bütçeye uygun fiyatlarla hizmet verdiklerini belirten SAM Medikal Sahibi Samet Çamkes, sabah 09.00 ile akşam 17.00 saatleri arasında açık olacaklarını belirtirken, acil hallerde telefonla ürün tedariğinin günün her saatinde yapılacağını vurguladı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet