Skip Navigation Links

Çocuk da yaptı kariyer de…

İki Üniversite Bitiren Pervin Tümkaya’nın Başarı Öyküsü Örnek Oldu

 Çocuk da yaptı kariyer de…

Arsuz   A+a-

Hatay’ın Arsuz İlçesinde Gözcüler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Müdürü Pervin Tümkaya başarısı ve azmiyle okuma isteği olup da çocukluğunda okuyamayan yüzlerce kişiye örnek oldu.
Evli ve 20 ve 16 yaşlarında iki çocuk annesi olan Pervin Tümkaya, okumaya karar verdiğinde evli ve bir anneydi.
İyi bir anne, iyi bir işinsanı ve iyi bir eş olmayı başarırken, sosyal sorumluluklarını ve geleceğini ihmal etmeyen Pervin Tümkaya, azmi ve kararlılığıyla onlarca kişinin eğitimini tamamlamasına da vesile oldu.
Önce ortaokulu ve ardından liseyi dışarıdan bitiren 48 yaşındaki Pervin Tümkaya, üniversite hayalini gerçekleştirmeyi de ihmal etmedi.
Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Bankacılık ve Sigortacılık ile Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümlerini bitiren Pervin Tümkaya, aynı zamanda İşgüvenliği Uzmanı belgesini de almayı başardı.
Çevresinde enerjisi, neşesi, yardımseverliği, özgüveni ve anaç karakteriyle çok sevilen bir isim olan Pervin Tümkaya, azmiyle hem çocuklarına, hem de çevresindeki bir çok kişiye örnek oldu.
Arsuz Gözcüler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi’nde esnafların derdine derman olmak, kredi sorunlarını çözmek için Başkan Mehmet Horuz ve ekibiyle birlikte yıllardır emek veren Pervin Tümkaya, sosyal medyada yaptığı ikinci üniversite mezuniyeti kepli fotoğrafıyla gündem oldu.
Pervin Tümkaya sosyal medya paylaşımında şöyle dedi:
Azmin zaferi çok istedim hayal ettim ve sonunda başardım ortaokul ve liseyi dışardan bitirip üzerine 2 üniversiten mezun olmak tabiki de arada işgüvenliği uzmanlığımı da almak muhteşem bir duygu okumanın yaşı yoktur isteyen herkese Allah nasip etsin inşallah
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet