Skip Navigation Links

TEŞEKKÜRLER

8. Gün 7. Yaşını Kutluyor

Medya   A+a-

TEŞEKKÜRLER
8. Gün 7. Yaşını Kutluyor
8. Gün Gazetesi ve bölgenin Dünya’ya açılan penceresi 8. Gün Haber (www.hatayhaberleri.org) altı yılı geride bırakarak, 7. Yaşına girmenin mutluluğunu tüm okuyucularıyla birlikte yaşıyor.
İlk günün heyecan ve kararlılığından hiç taviz vermeden yoluna, bölge halkının güveni ve sevgisiyle devam eden 8. Gün, gazetede ve internette elde ettiği başarılara yenilerini eklemeye devam ediyor.
Gökhan Gökpınar kaptanlığında 7. Yılını kutlayan 8. Gün, güven veren yayın politikasıyla her zaman takdir topladı.
Bölgede yatırımlara vurulan darbeleri şiddetle reddeden 8. Gün, yatırımların ve dolayısıyla ülkemizin kanayan yarası işsizliğin azalması için istihdamın önünü açacak haberleriyle gündem yaratmaya devam ediyor.


Hatay Valisi Sayın Celalettin Lekesiz’in Kutlama Mesajı
Yayın hayatına başladığı 2005 yılından bugüne, yerel basınımızın bir temsilcisi olarak önemli bir hizmeti yerine getiren 8. Gün Gazetesinin tüm yönetici ve çalışanlarını kuruluş yıldönümünüz vesilesiyle tebrik eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.


 

 

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek'in Mesajı
Gazetenizin Kuruluşunun 6. yıldönümünde sizi ve emeği geçen çalışma arkadaşlarınızı kutlarım. 8. Gün Gazetesi'nin bundan sonra ki yayın yaşamını da başarılarla sürdürmesini dilerim.

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek
 

 

Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Osman Tufan’ın Kutlama Mesajı
8.GÜN GAZETESİ’NİN kuruluşunun 7´inci yılını tüm içtenliğimle kutlar, tüm gerekleriyle ve kurallarıyla birlikte yaptığı ilkeli gazetecilik çizgisiyle, bölgemizin en önemli yayın organlarından biri olma unvanını kazanan gazetenizin daha nice yıllara ve yayın hayatına devam etmesi dileğimle. BÜTÜN ÇALIŞAN EMEKÇILERE SAĞLIK VE MUTLULUKLAR DILERIM...

Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı
C.H.P Milletvekili Aday Adayı

 

Demokratik Sol Parti İskenderun İlçe Başkanı Sayın Ali Bıkmaz’ın Mesajı

Sevgili Gökhan Gökpınar; Yayın hayatına başladığınız 8. Gün Gazetesi’nin 7. Yaşını kutluyor olmanızdan dolayı duyduğum mutluluğu ifade etmek isterim. Gazetecilik yaşamınızda sürdürdüğünüz ilkeli, dürüst ve kamu menfaati güden yayın politikanızın tüm bölge halkına sunduğu faydaları hep birlikte tanık olduk. Yayın hayatınızın, bugüne kadar taşıdığınız hassasiyetler doğrultusunda sürmesini diler, ekibinizi ve sizleri yönetim kurulum adına tebrik ederim. Ali Bıkmaz Demokratik Sol Parti İskenderun İlçe Başkanı

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Mesajı

8.GÜN GAZETESİ 7 YAŞINDA
Kentimizde haftalık olarak yayımlanan 8.GÜN Gazetesi kuruluşu’nun 6’ncı yıldönümünü kutlamaktadır.
Gazetenin İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Gökhan Gökpınar başta olmak üzere emeği geçen tüm çalışanları kutlar yayım hayatında başarıların devamını dileriz.22.02.2011
İGC YÖNETIM KURULU
 

Rüyaevi Rehabilitasyon Merkezi Kutlama Mesajı
Öncelikle günümüz şartlarında yerel bir gazetenin yaşamasındaki zorlukların ne derece büyük olduğunun farkında olan bizler, 7 senedir yayın hayatına devam eden 8. Gun Gazetesi'ni yürekten kutlar, 7. kuruluş yıldönümü dolayısıyla şimdiye kadar emeği geçenleri kutlar, bundan sonraki yıllarda ilkeli, seviyeli ve doğru haber anlayışıyla meslek hayatınıza başarılar dilerim.


Rüyaevi Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Nevzat KURT
 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet