Skip Navigation Links

Özel Bireylerin En Güzel 23 Nisan Coşkusu …

Özel Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutladı.

Özel Bireylerin En Güzel 23 Nisan Coşkusu … Web
TV

Arsuz   A+a-

 Hatay’ın Arsuz İlçesi Gökmeydan Mahallesi’nde faaliyet gösteren Özel Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutladı.
Özel çocuklara bir çok sürpriz hazırlayan Özel Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü ve Arsuz Özel İnsanlar Derneği Başkanı Tuğba Kara, bol eğlenceli, şarkılı türkülü, dondurma ikramlı kutlamada çocuklarıyla birlikte eğlendi.
Özel eğitime ihtiyaç duyan özel bireylerin zihinsel ve sosyal gelişimi, özgüvenlerinin yükselmesi, yaparak ve yaşayarak, deneyimleyerek öğrenmeleri için hemen her ay çeşitli etkinlikler düzenleyen Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çok özel bir etkinliğe imza attı.
Unutamayacakları bir bayram yaşayan özel bireyler, Sanatçı Soydan Soydaş’ın şarkılarına eşlik ettiler, gönüllerince eğlendiler.
Sürpriz animasyon gösterileri, Hıdır Ziyareti Gizem Kent önünde hizmet veren Dondurmammaraşk Pastanesi İşletmecisi Hacı Ömer Gözüaçık’ın dondurma ikramıyla daha da keyiflenen özel bireylerden bazıları, Sanatçı Soydan Soydaş’tan mikrofonu alarak gönüllerince şarkılar söylediler.
Kurum Kurucu Müdürü Tuğba Kara ve öğretim kadrosuyla birlikte velilerin de keyifli bir gün geçirdikleri 23 Nisan kutlaması, Arsuz’daki bahar havasının güzelliğiyle de ayrı bir tat kazandı.
Kutlamalarda yorgun düşen özel bireyler evlerine bir türlü gitmek istemezken, velileri Kurum Müdürü Tuğba Kara ve öğretim kadrosuna anlamlı ve coşkulu kutlama için teşekkür ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Özel Bireylerin En Güzel 23 Nisan Coşkusu …  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet