Skip Navigation Links

İGEV Yönetiminden 8. Gün Haber'e Ziyaret

İskenderun Güney Eğitim Vakfı yönetim kurulu 8. Gün Gazetesi ve 8. Gün Haber www.8gunhaber.com Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Gökhan Gökpınar'ı ziyaret

Medya   A+a-

 
İGEV Yönetiminden 8. Gün Haber’e Ziyaret
 
İskenderun Güney Eğitim Vakfı yönetim kurulu 8. Gün Gazetesi ve 8. Gün Haber www.8gunhaber.com Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Gökhan Gökpınar’ı ziyaret etti.
 
Şefik Uyar başkanlığında 8. Gün Gazetesi’ni ziyaret eden İGEV Yönetim Kurulu, Gökhan Gökpınar ve ekibine çalışmalarında başarılar dilediler.
İGEV’in çalışmaları hakkında bilgiler veren Dönem Başkanı Şefik Uyar, ekonomik durumu kötü gençlerin üniversite öğrenimlerini daha iyi şartlarda yapabilmeleri için eğitim gönüllüleriyle birlikte uyum içinde çalıştıklarına dikkat çekerek, günümüz Türkiyesi’nde eğitimin daha çok önem kazandığına vurgu yaptı.
8. Gün Gazetesi ve 8. Gün Haber www.8gunhaber.com Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Gökhan Gökpınar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek şöyle konuştu:
“İskenderun Güney Eğitim Vakfı benim uzun yıllardır izlediğim bir vakıf, saygı duyduğum, beğendiğim, takdir ettiğim bir vakıftır. İGEV çok güzel noktalara geldi, bunlar sizlerin sayesinde, eğitim gönüllülerinin sayesinde oldu. Yuvalarınızdan, işinizden, özel hayatınızdan her türlü özveriyi yaparak bu vakfa hizmet ediyorsunuz. Ekonomik durumu iyi olmayan gençlerin ufkunu açacak, önünü açacak bursları verebilmek için nasıl çaba sarfettiğinizi, nasıl emek ettiğinizi ben biliyorum. İGEV bu anlamda benim için çok özel bir vakıftır. Sizlere geldiğiniz için teşekkür ediyorum.”
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet