Skip Navigation Links

Arsuz’da Başarılı Polislere Ödül Yağdı

Arsuz’da düzenlenen Polis Haftası etkinliklerinde, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Emniyet Müdürü Dinsever Dinçer Kalkan ve Emniyet Güçlendirme Dernek Baş

Arsuz’da Başarılı Polislere Ödül Yağdı

Gündem   A+a-

 Arsuz’da düzenlenen Polis Haftası etkinliklerinde, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Emniyet Müdürü Dinsever Dinçer Kalkan ve Emniyet Güçlendirme Dernek Başkanı Mehmet Altun tarafından başarılı polislere ödül verildi.
 
Arsuz’da Başarılı Polislere Ödül Yağdı
 
10 Nisan Polis Günü ve Polis Haftası nedeniyle, Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yılı tüm yurtta olduğu gibi Arsuz’da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.
Hafta boyunca Emniyet Müdürü Dinçer Dinsever KALKAN önderliğinde teşkilat mensupları Kaymakam SARI’yı makamında ziyaret etti.
Çelenk sunma töreni, şehitlik ziyareti gibi çeşitli programlara katılırken Kaymakam SARI da kurum amirleri ve Emniyet Güçlendirme Dernek Başkanı Mehmet ALTUN ve hayırsever işinsanı Ali Göktaş ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirdiler.
Ziyarette Emniyet Müdürü KALKAN makamında ziyaret edilirken, yıl içerisinde çeşitli başarılar sergileyen mensuplara ödül verildi ve ziyaret sonu Kaymakamlıkça hazırlanan karanfiller binadaki tüm personele dağıtılıp polis haftası tebrik edildi.
Kaymakam SARI ziyarette tüm teşkilat mensuplarına sağlık ve huzur içerisinde görev hayatları dilediğini, haftalarını tebrik ettiğini belirtirken, Müdür Kalkan da şahsı ve çalışma arkadaşları adına Kaymakam SARI ve misafirlere şükranlarını sunduğunu ifade etti.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet