Skip Navigation Links

Teknoloji meraklıları Gold Computer Prime Mall AVM'de..

Teknoloji perakendeciliğinin mağaza zincirleri yarışı, fiyat ve taksit imkanı rekabeti teknoloji meraklılarını memnun ederken, en uygun fiyata bol tak

Yerel   A+a-


Teknoloji perakendeciliğinin mağaza zincirleri yarışı, fiyat ve taksit imkanı rekabeti teknoloji meraklılarını memnun ederken, en uygun fiyata bol taksit imkanı sunan Gold Computer Prime Mall AVM 3. Katta büyük ligi görüyor..

Teknoloji meraklıları Gold Computer Prime Mall AVM’de..
Türkiye’de teknoloji perakendeciliğinde öncü kuruluş Gold Computer & Electronics , İskenderun Şehit Pamir Caddesi üzerindeki geniş mağazasından sonra bir de bölgenin ilk ve tek alış veriş merkezi Prime Mall AVM’de hizmet vermeğe başladı.
Prime Mall AVM 3. Katta büyük ilgi gören Gold Computer, ileri teknoloji ürünlerini uygun fiyat ve taksit imkânıyla teknoloji meraklılarıyla buluşturdu.
Ali Zervent’in işletmeciliğini yaptığı Gold Computer, teknoloji perakendeciliğinde sunduğu uygun fiyat ve bol taksit imkânıyla müşteri akınına uğruyor.


Bilindiği üzere teknoloji perakendeciliğinde mağaza zincirleri rekabeti ile fiyat ve bol taksit rekabeti, vatandaşa yansıyor. Rekabet ortamının kızışmasıyla birlikte en uygun fiyata bol taksitle teknoloji ürünlerine sahip olmak isteyenler de rekabeti yakından takip ediyorlar. Rekabet ortamında teknoloji ürünlerini en uygun fiyata müşterisine sunarken bol taksit seçenekleriyle ilgi gören Gold Computer, Prime Mall AVM 3. Katta teknoloji meraklılarının akınına uğruyor.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet